Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég flegma kérdés, de nem tudom, hogy mit csináljak szóval megkérdezem: " Elfelejtsem a pasit? "
Van egy fiú,akivel nagyon jóba vagyok,folyton ölelget,és odajön hozzzám(szóval olyan mintha bejönnék neki),de közben minden lánnyal ilyen.Néha nagyon köcsög velem,de szerelmes vagyok belé,és nem tudom elfelejteni,bármilyen fa*z is .. :(
Tudom,hogy jobbat érdemelek mint egy (iszonyat helyes) se*gfejt.
De mindig csak rá gondolok. :(
Hogyan tudnám elfelejteni könyebben?
kérlek segítsetek :)
14/l
(már 1 éve belevagyok esve)
Nem érted !! Néha annyira kedves,hogy meghalok,ezért nem tudom,hogy mit csináljak ! :) 1.nagyon jól néz ki 2. vicces 3. általában kedves
VISZONT,néha nagyon bunkó,és nem csak velem ilyen.
Első válaszolónak mondom: Próbálok :) de nem tudom kiverni a fejemből.
Tudom mit jelent köszönöm szépen ! :):D
én vagyok 14/l :)
Ugyan már 5-en válaszoltak,de egyikük sem a kérdésemre..
Az a fos,hogy egy suliba megyünk szóval jah pár hónap és 4 év :D !!
Az benne a flegma kérlek ?!,hogy mindenki ilyen kérdéseket tesz fel!. Most jöttem rá arra,hogy ez az oldal azért nagyon s*ar,mert bárki kédezz valamit,az emberek tisztelet a kivételnek, csak lehordja a másikat,eddig legalább 8 kérdést tettem fel ezen az oldalon,de minden kérdésnél volt olyan ember aki lenézett,mert kérdeztem valamit.. HÁT ILYENEK VAGYTOK TI IS :) én csak kérdeztem valamit,ti meg rögtön "hülye vagy,hülyee vagy".
TUDOM milyen a legtöbb tini..,de attól még minden tini a mai kórban kis pi*sa ? :) szerintem szerelmes vagyok.Két éve tetszik a fiú,minden nap várom a sulit,mert láthatom a fiút,ha ott van akkor kalapál a szivem,és amiután beszélgettünk azután mindig ugrálgatok-énekelek összevissza.
Hát szerintem ez eléggé a szerelem jele.
És nem hiszem,hogy elfelejtem,ha már 2 éve nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!