Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámulnak egy 16 éves lányt folyton az utcán, ha nem öltözik kihívóan és nem néz ki rendhagyóan?
Mert van benned valami különleges.
(Szerintem az,hogy valaki okos,vagy nem az,az nem mérhető fel azzal,hogy mennyit tud hozzá szólni a művészet történetéhez.Egy ismerősöm 3 nyelven beszél,két nyelvből megvan a felsőfokú nyelvvizsgája,és még sorolhatnám..DE,nem érdekli a művészet,sőt,még a színház sem.Ettől függetlenül okos,intelligens.)
Az első válaszolónak rosszindulatú volt a megjegyzése.
A tanácsom,hogy mosolyogj,ne vágj olyan,hogy is szokták mondani...hm..megvan "pléhpofát".Az emberek biztos nem néznek meg annyira,ha egy mosolygós,barátságos csinos lányt látnak.
Ne is töröfj vele...mindenki arra gondol amit akar.
Művtörit tanulsz? Az annyira jó!! Melyik suliba jársz?(várost is pls).
Amúgy engem is sokszor bámulnak a villamoson, buszon, de engem nem zavar...megszoktam, hogy az emberek engem figyelnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!