Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú nagyon kihívóan néz egy lányt, akkor mennyi az esélye annak, hogy tudnak beszélgetni is?
Mikor rámnéz egy fiú,szóval végigmér,akkor az sugárzik róla,hogy ha beszélgetésre kerülne a sor,akkor az nem sokáig tartana.Más hogyan kezeli ezt a helyzetet? Nem látom rajta,hogy a személyiségem érdekelné,van ilyen?
Igazából még sose volt barátom,lehet nem is tudom, hogy mi a menete a dolgoknak...de mondjuk volt már,hogy randiztam egy sráccal,és tali elején már vörös volt, és fél óra múlva arról beszélt,hogy majd buli,meg táncoljunk,meg megmutatja a lakását...Aztán tereltük a témát,de akkor is,szerintetek?
Hogy van ez fiúknál?Nem komoly vagy komoly?Miért nem tudják visszafogni a szexuális vonzódásukat vagy mi van ilyenkor????
Szeretném jelezni,hogy visszfogottan öltözködöm!!!!Sosincs kint a dekoltázsom,és ezen a talin is hosszú farmerben voltam...Szóval...
"meg megmutatja a lakását" - egy tízen két éves fiú? Mert a milyen szinten te írsz te kb. annyi lehetsz.
12 éves max. a szülei lakását vagy a családjuk otthonát.
Igen szexuális alapú és megalapozottságú érdeklődés ez jellemző minden ivarérett fiúra és férfira.
igazából ha végigmér egy férfi ezt gondolja magában :"huhh zsír teste van jól megkúrelnámmegsexelném"
vagy >>> lol de szarul néz ki esne rá a plafon xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!