Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én riadok vissza a társkereső oldalakon kihívóan pózoló lányok fotói láttán?
Egyes lányok, akik "elvileg" életük leendő párját keresik, nem egyéjszakás kalandokat (mint ahogy ki is írják az oldalukra), úgy domborítanak a társkereső fotóikon, akár egy bártáncosnő (igen finom megfogalmazással élve :). Az egyik a fenekét riszálja, a másik az ágyon négykézláb mutatja a melleit, a harmadik félmeztelenül fotózkodik a tükörben, és pucsít is hozzá, a negyedik a mutatóujját szopva kacsint, az ötödik az ágyon fekszik és beterpeszt...
Jó csajok, persze, de feleségnek nem ilyen "mindenki Macája" konzumnő kéne.
És ezek csodálkoznak, ha az első randi után le akarják fektetni őket?
Nem csak te, engem is riasztanak.
Ez a mai marketing, meg PR, ami a mediából dől felénk, és egyes csajok azt hiszik, ez kell. Van akiknek igen. Nekünk nem. Ennyi.
30F
Te hol élsz, valami szigeten? Mennyi idős vagy?
Azok nem párkeresők, hanem örömlányok, de mivel ez a tevékenység tiltott, ezért nincs más lehetőségük mint a társkereső rovatban adni fel a mindenki számára egyértelmü hirdetést.
Kivéve persze te, te rendesen megbotránkoztál az erkölcsükön, miközben csak azt nem érted, hogy ez valójában nem férj, hanem vendégkeresés.
Igy már világos?
Te tényleg korlátolt vagy? Nem ismersz fel egy k*rvát?
Valóban azt hiszed hogy ezek békés háziasszonyok?
Idézek a weblapról: "300Ft/percért hivogathatod a csajokat" ott van az orrod elött, mi nem világos ezen?
"Nem ismersz fel egy k*rvát?
Valóban azt hiszed hogy ezek békés háziasszonyok? "
Én pontosan tudom, hogy nagy K betűsek. Éppen arról van szó, hogy az ilyen csajok vannak eltévedve valahol. Az idézett oldal nem szexpartner kereső. A 300 Ft-os szolgáltatást bárki aktiválhatja, akár te is, vagy én is. Szó nincsen itt szexről elviekben.
Figyu.. nem érted hogy nem adhat fel olyan hirdetést ahol a bájait kinálja pénzért? Bűncselekményt követne el.
Egy hirdető át sem vehet ilyen hirdetést.
De ahhoz hogy megértsd azt a hirdetési szöveget hogy "könnyüvérü 30as lakásán kényeztetne" diploma kell?
A másik meg ez hogy mostmár azt állitod te ezt pontosan tudod ezek örömlányok... akkor miért tetted fel a kérdést, ha ez igy van, mit szörnyülködsz itt? Mire számitottál egy hivatátsostól?
Ez az oldal örömlányokat közvetit, társkeresési oldalba csomagolva. Ha akarod még hivogathatod is őket percenként 300-ért, boldogan eldiskurálnak veled ennyiért és azok lesznek akit te csak akarsz. Mond hogy a vörösöket szereted tuti hogy a vonal végén lévő csaj vörös lesz.
A konkrét szexuális szolgáltatást pénzért pedig azért nem mondják ki mert akkor bűncselekményt valósitanának meg.
Világos?
"De ahhoz hogy megértsd azt a hirdetési szöveget hogy "könnyüvérü 30as lakásán kényeztetne" diploma kell?"
Hol látsz te a fentiek közül ilyet?
"Mire számitottál egy hivatátsostól? "
Nem állítottam, hogy hivatásosak. Sokkal inkább gondolom azt, hogy média által agymosott ribik, csak maguk sem tudnak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!