Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 40 - 50 felett, milyen érzés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 - 50 felett, milyen érzés, hogy belül még fiatalnak érzed magad, de tudod, már nemigen lehet fiatal párod?

Figyelt kérdés
Tudod, megesik, hogy egyeseknek mégis fiatal partnerük van, de általában nem ez a jellemző. Közelítek magam is, és érdekelne, miként lehet ezt feldolgozni, miként lehet ebbe beletörődni? Aki nem törődik bele, az mennyire ciki? Mármint szerintetek, mennyire cikis az a 40 - 50 feletti pasi, aki huszonéves szexi lányokra hajt?

2020. júl. 5. 21:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a furcsa a kérdésedben, hogy nem egy bizonyos személyt akarsz, akibe mondjuk beleszerettél, hanem egy fiatalabb személyt, szinte bárkit, csak legyen fiatal. Ez szerintem nagyon éretlen dolog. Nem tudom, a te életkorodban van-e még értelme pszichoterápiára járni, hogy miért vagy lelkileg ennyire éretlen. Lehet érdemesebb, mert gondolom, hogy nehezen találnál magadnak valakit, hacsak nem vagy nagyon vonzó. De mivel őrlődsz, gondolom, hogy nem.
2020. júl. 6. 02:07
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Szar.
2020. júl. 6. 06:33
 23/23 anonim ***** válasza:
86%
Én 40+-os nőként fiatalosnak érzem magam kívül és belül is, mégsem jut eszembe 20-asokkal kezdeni, ha még ők szeretnének is.
2020. júl. 6. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!