Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40-45-év közöttiek fiatalnak érzik magukat?
Figyelt kérdés
Vagy ekkor már fáj itt-ott vagy nem olyan aktívak mint húszon évsen?2018. febr. 18. 19:21
1/12 anonim válasza:
Sokszor 70-80 évesek mondják, hogy lélekben ugyanolyan fiatal, csak a teste öregedett.
Olyan lehet ez, mint mikor fiatalon "lerokkansz" vagy "megsebesülsz" ezért ágyhoz vagy kötve, de attól még belül ugyanolyan fiatal vagy.
2/12 anonim válasza:
Hatarozottan igen.
A korom meg nem ok h oreg legyek !
A testem oregszik de azt nem mondanam h itt ott fajnia kellene !
A kedvem a lelkem meg fiatal :-)
3/12 anonim válasza:
Az volt a legaktívabb korszakom:)
4/12 anonim válasza:
Nem fáj itt-ott, sőt, ha jobb napom van, le tudok nyomni 50 fekvőt, de amikor egy 20 éves nő már a lányom lehetne... Az már nem az igazi. F
5/12 anonim válasza:
A faj itt-ott az 20 evvel kesobb jon.
6/12 anonim válasza:
Nekem 49 évesen született a legkisebbik gyerekem, pont olyan apja voltam, mint a 20 évvel korábbinak.
7/12 anonim válasza:
Nem igazán. Egybe vagyok még. Mind mentálisan, mind fizikálisan. Testileg olyan 28-32közöttinek érzem magam, szellemileg meg 15-19;)
40F
9/12 anonim válasza:
Nem érzem magam idősnek sőt.... Fiatalosan is oltokodom, követem a divatot mint egy 20-25 éves.
10/12 anonim válasza:
Én úgy fogom fel ezt a kérdést, h sose voltam még ilyen fiatal, mint most vagyok! H voltam fiatalabb, az nem számít, mert elmúlt :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!