Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberek miert jonnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miert jonnek mindig azzal hogy egy fiatalnak ki kell elnie magat? Csak en tartom ezt feleslegesnek? Ti ezt hogy latjatok?

Figyelt kérdés

2016. okt. 2. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
24%

Én ugy gondolom hogy mértékkel,de igen is szórakozzon egyedül,randizgasson és élvezze ki a dolgokat.

Sok olyat láttam ,hogy első pasihoz/nöhöz hozzámegy,aztán rájön hogy más pasival is kiprobálná. Meg kiprobálna olyan dolgat amiket a legtőbb ember időben kiprobált és egy kapcsolatba nem fér bele. Aztán jön a megcsalás,vita. Meg a szöveg hogy váljunk mert nem éltem ki magam.

n24

2016. okt. 2. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Érdemes kihasználni az időt fiatalon, de nem feltétlenül szélsőséges dolgokban. Hobbi, utazás, stb.
2016. okt. 2. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Amire ők értik, pl. pasizni = bni fűvel-fával, arra nekem nincs igényem, de másodikkal egyetértek. Ugyanakkor úgy gondolom ezek a dolgok nem kell, hogy véget érjenek a korral. Idős emberek talán nem járnak el kirándulni, utazni, táncolni, miegymás?
2016. okt. 2. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
9%
Én nem tartottam feleslegesnek. Mindenki úgy él, ahogy akar.
2016. okt. 2. 21:34
 5/5 anonim ***** válasza:
40%

Nem felesleges: káros!

Pont azért van ennyi megcsalás, mert 25-30 éves korig megy a buli, a szabados szexuális élet, piálgatás, stb.

Hosszú kapcsolatot nem is akarnak, inkább lelépnek, ha komoly lesz.

Aztán jön a pálfordulás: ideje lenne megállapodni.

Első probléma, hogy nem tud fenntartani tartós kapcsolatot, megszokta, hogy a legkisebb problémánál lelép.

Második, hogy hiányzik a pörgés, az ismerkedés.

A harmadik, hogy ha a kezdeti fellángolás csitul, akkor egy jó kapcsolatnak is véget vet, mert "ellaposodik" meg hiányzik a "szerelem".

Aki nagyon kiéli magát, és nem járja végig fiatalon egy kapcsolat lépcsőfokait botladozva, az később se tudja. Botladozik az első házasságában, és szenved.

2016. okt. 2. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!