Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 közöttiek, titeket nem frusztrál egymásnál szexelni a szülőkkel egy lakásban?
azt mondja ő albérletbe soha, csak sajátba.
Na akkor ugye megvan neki a pár milla már az előlegre?
Amúgy dobnám.
akkor nem kell ilyen emberekkel járni akik még az anyjuknál laknak!
erre nem gondoltál?!
persze idióta kifogások mindig vannak: tanulok, minek költözzek el, itt kényelmes, itt ingyen lakok stb.
Mond meg neki, hogy neked ez így kényelmetlen, kellemetlen, találjon ki valamit, ha akarja veled folytatni.
Tökmindegy hogy mennyi idős a kapcsolat.
Kontra példa:
én 26 vagyok. Egyedül élek x ideje. Igaz vidéki kisváros, de ez ismerkedésnél olyan szinten hidegen hagyja az összes nőt akiknél eddig próbálkoztam, hogy elképesztő.
Hümmögnek egyet és ennyi.
bezzeg ha azt mondanám hogy az anyámmal élek, akkor volna ám "úrIstenezés"
Az első gondolatom nekem is az volt, hogy költözzetek össze, aztán láttam hogy azt már próbáltad és hogy még csak 3 hónapja vagytok együtt.
Nos, 3 hónap után talán tényleg korai az összeköltözés, én várnék vele még egyszer ugyanennyit.
A garázs bérlése jó ötlet, nem is drága, szerintem abba igazán illene beleadnia. Esetleg próbáljátok ki az autót, nem feltétlen erdőbe kell menni, csak egy kívül eső részre :)
Vagy a másik megoldás pedig az, hogy nagyon csendben szexeltek. Nagyon rossz érzés lehet, erre tényleg rámehet az ember kapcsolata is akár :/
"Kicsit azt érzem, hogy egyáltalán nem vagyok neki fontos, csak úgy van vele hogy jobb mint a semmi. 3 hónapja vagyunk együtt, ilyenkor még szerelmes az ember, bármit megtenne a kapcsolatért, de úgy látszik ő annyira mégsem az."
Annyira tipikus nő vagy... Elárulom, most van egy párod, aki valóban komolyan tervezi a jövőjét (jövőtöket?), ezért hajlandó tenni is, hiszen feltételezem neki sem egy leányálom otthon élni, pláne így, hogy a barátnőjével szexelni sem tud. De mégis megteszi, mert tudja, pár év múlva meg fog térülni ez, amikor saját tulajdonba költözhet. Te most azt várod tőle, hogy ezt az álmát dobja a sutba csak azért, mert te ettől érzed fontosnak magad?
Összefújta a szemetet a szèl, úgy látszik itt mindenkin gulag-parancsnok jellemű.
Egyedül albèrletbe menni kizárt. Ketten viszont mehetnètek.
Szar dolog a szülőkkel lakni, de egyedül egy albèrletben megrohadni mèginkább. Ketten viszont már megèri (anyagilag is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!