Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 közöttiek, titeket nem frusztrál egymásnál szexelni a szülőkkel egy lakásban?
Ha csak szobát vesztek ki az sem jobb... Ott is vannak lakótársak.
Annak idején engem is zavart mikor a barátnőmhöz jártam panelba. Vékonyak a falak, próbáltuk halkan csinálni, én családi házban laktam szüleimmel, ott nem volt ilyen gond. De totál megértem hogy zavar ez a dolog.
Közös albérletet simán kibírná pár évig...
Úgy gondolom ha nem akar veled összeköltözni, más megoldás nem nagyon van...
Már rég külön élek a szüleimtől, de nekem ez sose volt ciki. Nem azért, mert direkte élveztem, hogy ott a fal túloldalán a család többi tagja, igyekeztem azért nem hangoskodni, de nem azon gondolkodtam, hogy ott vannak, különben nem is tudtam volna kellően ellazulni. Szerintem ott a különbség, hogy nekem a szex nem szégyenletes dolog, persze csak kettőnkre tartozik, de sosem úgy gondoltam rá, ahogy te írod, hogy "élvezkedni járok oda". Sose írnék ilyen megalázó, lekezelő, utálatos módon a saját szexuális életemről.
Szerintem itt a bibi. Legalábbis az egyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!