Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25-30 közöttiek, titeket nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 közöttiek, titeket nem frusztrál egymásnál szexelni a szülőkkel egy lakásban?

Figyelt kérdés
Normális hogy nekem ez nem megy, és semmi kedvem az egészhez? Nálunk minden kihallatszik 50 nm-en itt nem is csinálhatjuk, náluk meg szintén zavar a tudat, hogy a nyugdíjas szülei ott vannak, én meg oda járok élvezkedni. Szóval még ha bele is kezdtünk, mindig az volt hogy nem élveztem, a gondolataim máshol jártak. Nincs más lehetőség, a szülők mindig otthon vannak mindkét félnél, öregek és betegek. Autóban kényelmetlen, és félünk az erdőben éjjel. Panzióba járni rendszeresen elég drága pénzszórás lenne, a legolcsóbb éjszaka 7 ezer. Ismerőseink nincsenek, akik odaadnák a lakást néha. Nos, én már felvetettem neki ötleteket, hogy valahogy oldjuk ezt meg. Gondoltam a közös albérletre, vagy akár egy szobát bérelni ahol nem is lakunk ott, csak párszor ott alszunk, ha még magánéletre vágyik, gondoltam már garázs-tároló bérlésre is ahol legalább lenne ágy és magunkra zárhatnánk. Ő viszont mindenre nemet mondd, 10 forintot nem akar ilyesmire költeni, és azt mondja ő albérletbe soha, csak sajátba. Az viszont még minimum 1-2 év, állítólag. Szóval ő nem hajlandó megoldást keresni. Én pedig tehetetlen vagyok egyedül, nem futja a fizetésemből albérletre. Egy szobát ki bírnék venni, de az nem lenne fair, hogy én mindenről lemondva, egyedül fizetem az albérletet, csak hogy tudjon feljárni hozzám. Miközben ő nálam 3 szor többet keres, mégsem ad bele semmit. Kicsit azt érzem, hogy egyáltalán nem vagyok neki fontos, csak úgy van vele hogy jobb mint a semmi. 3 hónapja vagyunk együtt, ilyenkor még szerelmes az ember, bármit megtenne a kapcsolatért, de úgy látszik ő annyira mégsem az.
2017. jún. 8. 10:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha csak szobát vesztek ki az sem jobb... Ott is vannak lakótársak.

Annak idején engem is zavart mikor a barátnőmhöz jártam panelba. Vékonyak a falak, próbáltuk halkan csinálni, én családi házban laktam szüleimmel, ott nem volt ilyen gond. De totál megértem hogy zavar ez a dolog.

Közös albérletet simán kibírná pár évig...

Úgy gondolom ha nem akar veled összeköltözni, más megoldás nem nagyon van...

2017. jún. 8. 11:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Már rég külön élek a szüleimtől, de nekem ez sose volt ciki. Nem azért, mert direkte élveztem, hogy ott a fal túloldalán a család többi tagja, igyekeztem azért nem hangoskodni, de nem azon gondolkodtam, hogy ott vannak, különben nem is tudtam volna kellően ellazulni. Szerintem ott a különbség, hogy nekem a szex nem szégyenletes dolog, persze csak kettőnkre tartozik, de sosem úgy gondoltam rá, ahogy te írod, hogy "élvezkedni járok oda". Sose írnék ilyen megalázó, lekezelő, utálatos módon a saját szexuális életemről.

Szerintem itt a bibi. Legalábbis az egyik.

2017. jún. 8. 12:12
 13/13 anonim ***** válasza:
#9 imádom az ilyeneket, akik idejönnek, beböfögnek valami marhaságot.. azt hiszik ők sz@rták a spanyol viaszt, azt mennek is tovább!
2017. jún. 8. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!