Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Frusztrál, hogy mindig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frusztrál, hogy mindig a barátom fizet. Jogos?

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy 8 hónapja járok a barátommal. Én 18 éves vagyok, ő 27. Most még egyetemre járok, így nem is keresek semmi pénzt, zsebpénzt is keveset kapok, így nagyon oda kell figyelnem mire költök. A barátom elég jól keres, közgazdász egy multinál. Amikor együtt vagyunk, vagy elvisz valahová, akkor mindig mindent ő fizet. Nekem nem is lenne pénzem ilyen dolgokra, de kicsit zavar. Jól esik, de valahogy mégis ott motoszkál bennem a gondolat, hogy nem hiszi azt, hogy kihasználom csak. Soha nem kérek egyébként semmit, mindig ő ajánlja fel a dolgokat.
2015. dec. 28. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Teljesen meg tudom érteni a dolgot, jó ideig én is éreztem hasonlóképpen.:) Egyébként nem feltétlenül kell költeni arra, hogy együtt legyetek, tehát próbáld meg megbeszélni vele, hogy ez neked kellemetlen.
2015. dec. 28. 11:43
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Én is mindig én fizetek, kellemetlenül érezném magam ha a hölgy fizetne, férfi vagyok ha már elmegyünk vacsorázni akkor én álljam a csekket!
2015. dec. 28. 11:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha elmondod neki szépen ezt a gondodat, akkor a kicsi lelkecskéd is meg fog nyugodni. Bár nem hiszem, hogy azt gondolná, hogy kihasználod. Te nem vagy kereső fél, egyenlőre, majd mikor lesz rá pénzed, akkor visszahívod, ennyi.

De mindenképpen mondd el a pasidnak,hogy mit érzel ezzel kapcsolatban.

Egyébként meg az aggodalmad jogtalan, ha elmondanád neki, akkor nem csinálnál ebből ekkora ügyet, biztosan megérti és tudja, hogy mivel neked nincs pénzed és mivel nem kérsz semmit, ő ajánlja fel, ezért biztosan nem az jár a fejében, hogy te éppen most őt kihasználod.

2015. dec. 28. 12:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Gyanítom tisztában van vele, hogy neked még nincs önálló kereseted. Az meg mekkora szégyen lenne már, hogy a szüleid pénzéből hívatja meg magát. :D

Majd ha lesz fizetésed, meghívod te is erre-arra.

2015. dec. 28. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a normális felállás. Megkövezés 1-2-3...
2015. dec. 28. 15:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Jogos. Én sem szeretném, ha mindig csak a férfi fizetne...
2016. jan. 26. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!