Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 - 50 felett, milyen érzés, hogy belül még fiatalnak érzed magad, de tudod, már nemigen lehet fiatal párod?
Hollywoodi filmekben én is láttam már ilyen pasit,utolsó.
Csak hát ez itt Magyarország,sajnos.
12 Te még le vagy ragadva ott, hogy A létező legjobb pasi a világon. Mert van egzisztenciája, és mert sharmos? Tudod milyen kevés ez, egy valódi kapcsolatban? Van egy bizonyos kor, amikor az értelem, érzés és egyebek veszik át a fontossági sorrendet, és mind ezek után jön csak a külső.
18-20 éves gyerekeknek ez számít, de egy közép-korú nőnek nem.
Egy középkorú nőnek nem egy szexuális tárgyra van szüksége, amit mutogathat, amit irigyelnek, hanem társra, érzésre,hűségre, lelki-biztonságra-a szex csak utána jön.
2 és 3 # valaszolók jól írták.
Én pl. mindig csakis a saját korosztályomban éreztem jól magam. Soha nem volt és nem is vágytam sem idősebb, sem fiatalabb pasira. Nekem bizarr, hogy idősebb vagy fiatalabb pasi lett volna a párom. Az élmények amiket együtt a velem egykorú férjemmel megéltünk, azt nem tudja egy fiatalabb átérezni, mert ő még most szerzi az élményeit, a zenében is amelyek akkor voltak slágerek, azt nem élvezné csak én, nem is lehetne együtt egy jót bulizni, vagy hogy tudnék egy fiatalabbal jókat beszélgetni bizonyos dolgokról, őket még nem annyira érdekli semmi csak a mobil és az instagramm. A fiatalabbnak nem szeretnék az anyukája lenni, ráadásul egyszer biztos fiatalabbra vágyna. Hát kellene ez nekem? Mindig úgy gondoltam, hogy a férjemmel együtt megöregedni.
Ha pedig egy idősebb pasi és fiatalabb nő kombinacióban gondolkodunk, akkor valljuk be egy 10-20 évvel idősebb pasi csak ideig óráig pörög, azután már a nyugisabb programokat keresi. A legtöbbször mi nők alakítjuk a programokat, mi tervezünk, egy idősebb pasit kihozni a komfort zónájából az kész kínszenvedés, ráadásul valószínüleg ő akarná irányítani a fiatalabb nőt, mert ő "jobban tudja" nála. Előbb-utóbb a fiatalabb nő is rájönne erre, hogy semmi sem tart örökké. Láttam pár ilyen kapcsolatot, nem együtt öregedtek meg.
Én nagyon örülnék végre egy "sima" magyar konzervatív értékrendű korombeli férfinak, aki velem akar tovább öregedni és nem kapuzárási pánikolva huszonéves trófeákkal akarja fiatalíttatni magát. A környezetemben szinte minden másfeledik férfi megőrül és lelép a családjától, mert hirtelen ki akarja élni magát, úgyhogy már ez a sablonosabb. Aztán amikor az új nő is házat akar meg lebabázik (vagy már van is neki), ahelyett, hogy már csak élveznék, amit összeraktak végre nyugalomban, fizetik a gyerektartást és újra hitelt vesznek fel meg játszótérre járnak.
Szerintem minden életkorban lehet sok humort találni, legalábbis a barátaimmal elég jókat röhögcsélünk magunkon, mégsem kell ahhoz infantilisnak lenni, bár persze az is belefér poénból, de a mikiegeres póló meg flitteres miniszoknya már ciki.
Felőlem azt csinálsz, amit jónak látsz, nem fogom azt mondani, hogy ciki a huszonéves lányok után szaladgálásod, bár nem értek vele egyet. Kívánom, hogy összejöjjön.
Én a magam 39 évével nem szeretnék fiatal srácot, pedig volt rá nem is egy lehetőségem. Nem nekem való, tisztában vagyok vele, hogy mennyi idős vagyok. Csak egy nyugodt, értelmes férfira vágyom a korosztályomból.
Rovid tavon szuperul mukodhet hosszabb tavon nem.
Egyszer eljön az idő amikor túl öreg leszel neki.
Sajnos oregedes kenyszerpalya,koltsetek egy halom penzt a fiatalodasra aztan kitolhatjatok az idot.De szerintem szamit a belso is. Hiaba fiatal ha idiota nem kéne!
Es.manapsag meg egyre jobban narvisztikusokra lehet szamitani a huszoneves korosztalybol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!