Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 - 50 felett, milyen érzés, hogy belül még fiatalnak érzed magad, de tudod, már nemigen lehet fiatal párod?
Nekem a szánalmas kategória. Keress hozzád hasonlóan fiatalos korod beli nőt.
Sajnos hiába érzed magad fiatalabbnak, nem vagy az. És látszik és érződik belülről is. Te nem a mi fiatalságunkban vagy fiatal, hanem a tiedbe ragadtál bele 20 évvel ezelőttről. Talán érthető, mit akarok írni.
Semmilyen, mert elképzelni nem tudnék egy jóval fiatalabb embert mellettem:D
Fiatal felnőtt van mellettem,gyerekek, de mint kapcsolat esélytelen.Látom a korosztályukat, látom milyenek, és nem.. Nem is értem a korosztályom béli nőket, hogy egyáltalán, hogy tudnak kezdeni velük, szerintem ez elég eltorzult dolog.Nőnél végképp. A férfiak, meg őket egy külön kérdésben kéne kimazsolázni:DD
Az viszont tényleg fura, hogy az ember olyan mint ha még huszon-harminc éves lenne, de a tükör meg a valóságot mutatja, és az idő múlását. De szerintem ez így van rendjén, sosem akartam fiatalabb lenni..ez a természetes mulandóság.
Nekem szörnyű. Ráadásul én infantilis is vagyok, olyan könnyedén veszem az életet, mint egy gyerek. Senki szerint nem nőttem még fel (szerintem nem is fogok, de nem töröm le őket 😀) Addig nem volt baj, amíg külsőleg is fiatalabbnak néztem ki, de az utóbbi pár évben elkezdtem rohamosan öregedni. Mondjuk 5 év alatt vagy tízet 😕 A saját korosztályommal meg nem nagyon tudok mit kezdeni. Külsőre soha nem tetszettek az idősebb férfiak, de a legtöbb belsőleg is olyan papás nekem.🤷
38N
Szerintem elég ha a korosztályodból keresel egy hasonlóan fiatalos partnert.
Mondjuk a negyvenes férfi-huszas nőre is láttam már példát. Nekem semmi bajom vele, viszont félő, hogy később problémák jönnek még elő ebből a korkülönbségből.
Szerintem ciki, aki fiatalra hajt, a sajat korosztalyaban is megtalalja mindenki a parjat, ha agyilag felnott. Igen, ferfiak es nok kozott is vannak olyanok, akik siman 10-20 evet FELtagadhatnanak es ha te fiatalos maradtal, nyilvan nem akarsz magad melle egy nagypapa/mama mentalitasu embert, de nem csak ilyenek vannak.
A legjobb amugy fiatalon (legkesobb 30-35 korul) megtalalni a tarsadat es vele megoregedni.
7-es, nagyon tévedsz! A legtöbb nő azt szereti, ha a férfi idősebb nála vagy legalább egy korosztály. Mert a nő az erősebbet, biztonságot keresi, akire felnézhet. A férfiak azért keresnek fiatalabbat, mert védelmezni akarják a nőt és ez az ösztön jobban felébred a fiatalabbak iránt.
A nők azért keresnek fiatalt barátság extrákra, mert nem mindenki szeret belemászni mások családjába. Márpedig a negyvenes korosztályban a legtöbb vonzó férfi elkelt. Maradnak a kevésbé vonzóak vagy a fiatalabb vonzóak. Nyilván akkor már inkább a fiatal, de ha lenne elég szabad vonzó negyvenes, akkor a negyvenes nők rá se néznének a kisfiúkra, mert FÉRFIT keresnek és nem fiút.
A férfiaknak ilyen szempontból rosszabb, ha nem tipikusan jó pasik, mert valóban, egy koron túl az ő korosztályukban sok az elhízott, fonnyadt, férfiasodó nő. 50 felé a legtöbb nő már csak árnyéka a fiatalkori külsejének. De egy jó pasi 50 évesen is azt szed fel, akit akar, komolyra is. Ezzel szemben egy jó nő 40-50-en túl komolyra fiatalabbat nem fog találni. Ez nem lenne baj, hiszen felfelé vonzódunk, de felfelé meg foglaltak a jó pasik.
Összességében szerintem a nőknek sokkal rosszabb a 40-50-es időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!