Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem rettent vissza kicsit a párkapcsolatoktól, hogy társkeresőn a férfiak legalább 50%-a kapcsolatban él vagy házas?
Igen, valószínűleg te normális vagy. De a könnyűvérű lányokat ez nem zavarja!
Amúgy ne egy unatkozó 14 éves vagy aki ide irkáll ki unalmaban kérdéseket??
Ne rettenjetek meg csajok, itt vagyok én egy normális tarskersőző pasi!
Mondjuk azért átverni már nehezen tudtok, mert párszor megégettem magam!
Viszont komoly kapcsolatot keresek!
Itt a szex rovatban a privátban engem megkeresők kb. 90%-a házas/foglalt. Én szeretek levelezgetni csak úgy, emiatt sok száz itt írogató felhasználó alapján mondom ezt, az elmúlt évek alapján.
Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a házas férfiak 90%-a csal, hanem hogy a társkeresőn és egyéb helyeken a férfiak zöme szexet keres és úgy tűnik, leginkább a házas férfiaknak van szüksége erre a csatornára ahhoz, hogy szexhez jusson. Ennek az lehet az oka, hogy egy házas férfire általában a nők nagy része tabuként tekint és nem teszi lehetővé a közeledést. Neten viszont jelezni tudják az igényüket, hogy oké, házas vagyok, de szeretnék mással is, vagy legalább mással...
Valószínű pont ezért van, hogy itt gyakorin meg 90% az arány, mert itt nem kell nyilvánosan fotót kirakni és kisebb a lebukás veszélye otthon.
Tehát ez a hely és a társkeresők emiatt gyűjtőhelye szerintem a foglalt férfiaknak és ettől még valószínű nagyon sok házasságban van hűség.
A jó hír az, hogy ők nem is párkapcsolatot keresnek.
Csak azt, ami hiányzik az övékből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!