Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ritka a párkapcsolatokban, vagy annyira nem?
3 és fél éve vagyok együtt a barátommal. Nem élünk együtt, de rengeteget találkozunk, sokszor kb reggeltől estig ha az időnk úgy engedi, sokszor alszunk egymásnál, akár napokat is, szóval ennyi idő alatt bőven kiismertük egymást.
Még is ez alatt az idő alatt igazából minden olyan mint az elején, vagy inkább sokkal jobb. Egyáltalán nincs semmi olyan idegesítő szokása a barátomnak ami engem idegesítene, és ő is azt mondta hogy nincs bennem semmi olyan amit ő zavarná...
Sokaktól hallom h mikor megismerik egymást, a hibákat el kell fogadni, meg a rossz tulajdonságokat...
És nálunk tényleg nincs ilyen. Jó néha mindegyikünknek van rossz napja, de az se úgy telik el h veszekszünk, hanem próbáljuk egymást felvidítani. Illetve az érzések is mélyülnek közöttünk, holott sok ismerősöm mondta h egy kapcsolat sose lesz olyan mint az elején, hanem fokozatosan eltűnik a tűz.
Nálunk se személyes problémák nincsenek amik zavarnának egymásban, és a tűz is csak sokkal lángolóbb lett, és évről évre mélyül a közöttünk lévő kapcsolat.
Ez mennyire gyakori? Ez az első kapcsolatom, és én azt gondolom h ennél többet nem kívánhat egy ember. Kíváncsi lennék a véleményetekre, mert nekem nincs ebben tapasztalatom, és érdekelne hogy most tegyem össze a két kezem, vagy ez a normális?
Köszi 1-es!
Amúgy nem dicsekedni akarok vagy felvágni..... tényleg nagyon érdekelne a véleményetek h ezek mennyire vannak jelen a kapcsolatokban.
Igen ritka az ilyen. Tedd össze a két kezed és őrülhetek egymásnak. Becsüljétek meg a kapcsolatotokat és egymást. Sok boldogságot.
ps.: ne hallgass az itteni véleményekre, kb az alábbiakat fogják írni neked:
tapasztalj meg más pasikat is
élvezd a életet másokkal is
él ki magad amíg fiatal vagy
aztán jön majd hogy: többes szex, lánnyal is, swinger stb
Ritka az ilyen, szóval igen, tedd össze a 2 kezed :)
Nekem is ilyen a párkapcsolatom, viszont nekem nem ő az első. Messze nem ilyen jó mindenkivel..sőt... Úgyhogy becsüld meg, amid van, és jusson majd eszedbe nehezebb időkben is, ha esetleg lesz olyan.
További sok boldogságot!
Valószínűleg ritka, akkor van ilyen, amikor két érzelmileg érett, értelmes ember alkot párt.
>néha mindegyikünknek van rossz napja, de az se úgy telik el h veszekszünk, hanem próbáljuk egymást felvidítani
Ez az egyik olyasmi, ami nálunk is megvan, de ritkán látok másoknál. Sokan ilyenkor idegesek egymással is, ami szerintem borzasztó.
>Illetve az érzések is mélyülnek közöttünk, holott sok ismerősöm mondta h egy kapcsolat sose lesz olyan mint az elején, hanem fokozatosan eltűnik a tűz.
Pontosan. Akik ezt mondják vagy ezt tapasztalják, azok nem értik, hogy működik a párkapcsolat. Belekezdenek, és azt hiszik, ezzel ki van pipálva, kész. Úgyhogy a kapcsolatot nem tartják fenn, hagyják leépülni.
Szóval szerintem ti egyszerűen jól csináljátok. Ettől függetlenül ne vegyetek mindent adottnak, legyetek nyitottak a problémák kezelésére, mert biztosan elő fognak fordulni. Időről időre beszéljetek, egyeztessetek a kapcsolatról. És persze becsüljétek meg egymást, legyetek továbbra is boldogok.
Ritka dolog... nekem most ( nem akarom elkiabálni) az ötödik kapcsolatomban vannak ilyen érzéseim. Én úgy jellemezném, hogy szinte kompromisszummentes kapcsolat.
Úgyhogy, becsüld meg, és tegyetek, hogy ilyen is maradjon 😀
Igen, kiismertétek. Ja, csak épp nem tudod, hogy a SAJÁT háztartásában milyen ember.
Pl. trehány, szöszmötölős, nem takarít, mindent neked kell csinálni vagy épp rendmániás stb.
Tudod: lakva ismerszik meg igazán a másik.
Ne is figyelj az utolsó válaszolóra. Irígy és rosszindulatú, negatív ember mindig van. Gratulálok nektek! Bár nekem lenne ilyen szerencsém. K.rvára becsüld meg. :D
Aztán ha megöregedtetek és együtt csücsültök majd a gangon, írd le a jövőben levő telefonoddal ide, hogy: SIKERÜLT!!!! :)))) A világ összes boldogságát nektek! :)
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!