Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi az anyósülésen magabiztosságot vagy lúzerséget jelez?
Figyelt kérdés
Ha közben mindig a nője ül a volánnál? Évek óta még soha nem láttam vezetni.2020. jún. 30. 21:50
1/7 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy utas. Bazmeg ezek a kérdések...
2/7 A kérdező kommentje:
# 1
De a nője mellett ül. És soha nem vezet. Értem hogy technikailag persze utas.
2020. jún. 30. 21:52
3/7 anonim válasza:
Nincs jogsija, nem szeret vezetni... Számtalan oka lehet. Mindenesetre ez a kérdés nagyobb luzerseg az biztos
4/7 anonim válasza:
Szerintem rajtad kívül senkit nem érdekel, hogy egy párnak melyik tagja vezeti a kocsit.
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem art, ha a ferfi is tud vezetni es nem retteg tole. De ha a no szimplan jobban szeret vezetni (vannak nok is, akik kifejezetten szeretnek), akkor nem latom, mitol lenne luzerseg. Nem itt kezdodik.
6/7 anonim válasza:
Beteges a kerdesed, es az, hogy nem erzed betegesnek.
7/7 anonim válasza:
Jézusom, komolyan mar ez is ennyire fontos, hogy a no vagy a ferfi vezet e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!