Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet e hatrany a tulzott magabiztossag?
Jobban tudod nálam, hogy milyen vagy? Há' mondtam én, hogy nagy az arcod. 😆
Arra értettem első körben, hogy lehet, hogy hencegsz.
"Ha magabiztos vagy alázat nélkül"
Miért kéne bárki felé is alázattal lenni? És miért csak a nőknek? Nem véletlen nincs neked párod!
"... de nalam nincs masodik esely/lehetoseg..."
Talán ezen a gondolkodásmódodon kéne változtatnod, hogy amikor valaki rád ír X nap után, te azt gondolod, hogy ÚJRAPRÓBÁLKOZIK. Nem, nem újrapróbálkozik, hanem folytatja azt, amit elkezdett.
#6: "Nem lehet, hogy kevered az arroganciával?"
Olykor a nőies arrogancia, határozottság még vonzó is lehet, ha nincs túlzásba véve.
A legoptimálisabb, ha a hideg fej meleg szívvel párosul. Túl racionálisan nézed a világot, az embereket, ami egy szinten jó, mert egyfajta önvédelmet alakíthat ki így az ember magának, azonban pont, hogy ezzel riasztod el magad körül is őket. Az arany középút megtalálása lenne a fontos. 2 könyvet tudok ajánlani:
*Thomas Erikson: Idiótákkal körülvéve;
*13 dolog, amit a mentálisan erős emberek elkerülnek - Amy Morin.
Mindkettő abban segít, hogy önmagad-, illetve a környezeted működését megértsd, ami hozzásegíthet abban, hogy rád találjon a tartós szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!