Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt bunkóságnak, vagy magabiztosságnak veszitek ti nők?
Adott egy rendezvény, vagy egy bevásárlóközpont, vagy egy hivatal, ...mindegy is.
Te, mint nő, vendég/ügyfél vagy ott.
Odamész egy anyagilag és társadalmilag alacsonyabb pozícióban lévő, nálad fiatalabb férfihez/fiúhoz, aki ott dolgozik. Pl.: őr, pincér, sofőr,...
A férfi nem bunkón, de észrevehetően végigmér és mosolyog, láthatóan tetszik neki amit lát.
Megkérdezed, hogy tudna-e segíteni...és mielőtt befejeznéd a mondatot, ő már nyugodt, de határozott hanglejtéssel rávágja, hogy "Tudok."
Szerintem ALAP dolog, hogy akik ott dolgoznak, azok segítenek annak, aki odamegy!
De lehet, hogy én gondolom rosszul.
"nem bunkón, de észrevehetően végigmér és mosolyog, láthatóan tetszik neki amit lát"
Nálam ami észrevehető, az bunkó.
Amúgy miért lenne társadalmilag egy őr alattam? Magyarországon nincs kasztrendszer.
A végigmérés a bunkóság.
Azt, hogy megállít a mondat vége előtt teljesen megértem, nyilván napi 20 ember kérdezi meg ugyan azt a baromságot amit én is. :D Tudom milyen irritáló amikor valaki túlmagyarázza, hogy mit szeretne pedig neked 2 szóból egyértelmű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!