Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Titeket vonzanak a nárcisztikus férfiak?
Nem. Ma már messziről kiszúrom a nárcisztikus személyiséget és messzire kerülöm, de sajnos nem volt ez mindig így. Eleinte édesek, viccesek, a párjuk a világ közepe, aztán a beetetés után jön az, hogy elveszik a párjuk energiáját és önbizalmát.
Saját bőrömön tapasztaltam.
Határozottan nem vonzó egy nárcisztikus férfi.
Az exem egy nárcisztikus lelki sérült. Sikerült elérnie, hogy értéktelen embernek tartsam magam, mindenben az ő igényeit nézzem. Miatta majdnem megbuktam az államvizsgámon mert minden időmet rá kellett szánnom de az sem volt neki elég. Csak annyit mondott neki nem számít a diploma de az igen hogy nem vagyok vele eleget. Pár napra rá a bankettem előtt dobott ki hogy szarba lépett velem. Addigra teljesen leszívta az energiáimat és szükségem lett volna pár nap pihenésre nem pedig a szülei előtti hétvége bájvigyorgásra. Ez tette be nála a kaput miért nem ugrok és hagyom ki a bankettemet miatta. Az önbizalmam azóta nulla és a mai napig arról álmodok hogy lelkileg bánt pedig egy éves történet lassan.
Engem a tanult de őszintétlen jólneveltséggel vett le a lábamról. Annyira megszerettem, hogy amikor kidobott még én kértem bocsánatot ezerszer, ahogy vele bántam. Remélem az élet mindent visszaad neki amit kaptam tőle, mert én képtelen lennék vissza adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!