Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova szoktál kimozdulni egyedül ha nincs párod és nincsenek itthon a barátaid?
Figyelt kérdés
2020. jún. 28. 16:26
1/11 anonim válasza:
Van, hogy előadásokat nézek meg, kutyát sétáltatok, kertben döglök, elmegyek dolgozni. Még a karantén előtt jogazni is eljártam. Nagyjából ennyi.
3/11 anonim válasza:
Budapesten tengernyi látnivaló van, bár merre is indulsz.
6/11 anonim válasza:
Háát tudod...
Ilyen k**úrva melegbe nem mozdulok ki
Télen a k**úrva hidegbe nem mozdulok majd ki
Idén a tavasz pedig a vírus miatt elmaradt...
Szóval :D
7/11 anonim válasza:
Én két fèle edzést végzek azokat szoktam váltogatni, mellette tanfolyamot végzek, aztán ugye főképp melózom! És ha ez még nem elég, a városba is sétálok, biciklizek vagy korizok! Ha a haverok ráérnek csatlakoznak valamelyik programhoz, ha nem elmegyem egyedül! :)
N 27
9/11 anonim válasza:
Eddig dolgoztam, de a vírus ezt is elvette tőlem. Most az idegen nyelvet ismételgetem. Naponta 50-100 szót benyalok, hogyha megint beindul az élet, jobb lehetőségek közül választhassak, mint eddig. Kb úgy néz ki a napom, hogy az első fele elmegy marhaságokra. Aztán intenzíven nyomom. Youtuben is rengeteg oktatófilm van. Csak el kell kezdeni. Az önsajnáltatás sosem vezet sehová.
10/11 Sunshinedoll válasza:
Én egyedül elég sok kiállításra szoktam járni például. Vagy beülök egy kávézóba olvasni. (Van párom, meg vannak barátaim is, de ezeket a dolgokat gyakran csinálom egyedül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!