Frankfurtban tényleg olyan rossz a közbiztonság a migránsok miatt, hogy mèg nappal sem ajánlott egyedül kimozdulni és felfedezni?
Persze, ezt mindenki tudja MAGYARORSZÁGON!!!
ITT, FRANKFURTBAN meg az emberek, mivel nem olvassák a MAGYAR híreket, kimennek az utcákra nappal is meg éjjel is és nem történik velük semmi és nem is tudnak arról, hogy el kellene bújni a lakásokban, mert egyébként emgesznek bennünket a migránsok!.
"itthon még a csapból is az csöpög, hogy Németorszàgban rossz a közbiztonság"
Akkor rossz infó csöpög a csapból!
Itt Németországban a "rossz" közbiztonsággal még mindig kevésbé problémás a helyzet, mint BP-es vagy Borsodban!
Mindig meglepödök, hogy a mo-i hírekböl miket tudok meg arról, ami itt van állítólag, csak éppen itt nem tapasztaljuk azt, amit ott állítanak!
Nöként Mo-n nöttem fel, tini kromot Bp-en töltöttem.
Majd éltem NewYork-ban és Londonban. Ès 10 éve már Frankfurttól 30km-re élek.
Nekem eddig a legélhetöbb ország Németország. Itt a bünözés Mo-hoz képest lényegesen alacsonyabb. Itt olyan dolgotól, hogy míg kipakolok az automból a vásárlás után és kirabolják nem kell félni. Haza megyek, leparkolok az utcán és van hogy félórát is nyitott csomagtartóval ott áll az autó és semmi nem tünik el belöle.
Persze lopnak itt is bicajt. Itt is elöfordul, hogy nöket éjszaka megeröszakolnak. 80 millió embernél sajnos bármi lehet. De éjszaka ha már ketten vagyunk még Frankfurt belvárosában sem félek. Mo-n bizony éjszaka 1-1 részen még ha többen voltunk is sokszor féltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!