Egyedül hova lehet menni kimozdulni?
Kocsmába.
Debrecenben az Ibolyát tudom ajánlani, a Roncsbárt ha gazdag vagy. De a Péterfián minden második épület kocsma kb.
Nagyerdőben lehet bicajozni? Vagy van arrafelé valami kellemes bicajos hely? Nem ismerem Debrecent 😃
De milyen kimozdulásra gondoltál?
Felénk minden hétvégén van valami utcafesztivál. persze uncsik, mert mit csináljon az ember egy mézfesztiválon?? 😃 de legalább nem otthon tespedek ilyenkor. Ilyen nagy városban meg aztán tényleg mindig van valami, ezernyi a sportolási lehetőség, mindenféle hobbit űzhetsz
Én sétálni szoktam. Egy kisvárosban élek, a várostól kb. 5 km-re van egy üdülőövezet. Oda szoktam elsétálni meg vissza, aztán ha van még utána kedvem, akkor a városon belül is sétálgatok. Van, hogy 4 óra hossza is elmegy ezzel. Csak úgy megyek és gondolkodom mindenféle dolgon, nagyon jó. Ilyenkor nyáron 5-6 óra körül szoktam indulni és 8-9 körül végzek. Mire sötét lesz visszaérek a városba. Télen valamivel hamarabb szoktam menni. Mindig egyedül megyek, a még megmaradt 1-2 haverommal kb. szökőévente egyszer szoktam találkozni.
23F munkanélküli :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!