Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyedül hova lehet menni...

Egyedül hova lehet menni kimozdulni?

Figyelt kérdés
Barátok híján a szórakozóhelyek, esti bulik kilőve :/ Esetleg Debrecenben hova lehetne menni? 21F

2018. jún. 25. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
45%

Kocsmába.

Debrecenben az Ibolyát tudom ajánlani, a Roncsbárt ha gazdag vagy. De a Péterfián minden második épület kocsma kb.

2018. jún. 25. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyerdőben lehet bicajozni? Vagy van arrafelé valami kellemes bicajos hely? Nem ismerem Debrecent 😃

De milyen kimozdulásra gondoltál?

Felénk minden hétvégén van valami utcafesztivál. persze uncsik, mert mit csináljon az ember egy mézfesztiválon?? 😃 de legalább nem otthon tespedek ilyenkor. Ilyen nagy városban meg aztán tényleg mindig van valami, ezernyi a sportolási lehetőség, mindenféle hobbit űzhetsz

2018. jún. 25. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Én sétálni szoktam. Egy kisvárosban élek, a várostól kb. 5 km-re van egy üdülőövezet. Oda szoktam elsétálni meg vissza, aztán ha van még utána kedvem, akkor a városon belül is sétálgatok. Van, hogy 4 óra hossza is elmegy ezzel. Csak úgy megyek és gondolkodom mindenféle dolgon, nagyon jó. Ilyenkor nyáron 5-6 óra körül szoktam indulni és 8-9 körül végzek. Mire sötét lesz visszaérek a városba. Télen valamivel hamarabb szoktam menni. Mindig egyedül megyek, a még megmaradt 1-2 haverommal kb. szökőévente egyszer szoktam találkozni.

23F munkanélküli :D

2018. jún. 26. 00:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Sokszor nekem sem jön össze a találkozó a barátokkal, valaki mindig akad, aki nem ér rá. Ilyenkor sportolok, edzőterembe járok, vagy elmegyek biciklitúrára. Máskor könyvtárba megyek vagy beülök egy kávézóba olvasni. Moziba is szoktam egyedül járni, mert miért is ne :D
2018. jún. 29. 12:21
 5/5 anonim válasza:
temetobe
2018. júl. 2. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!