Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kollégák elkezdtek ugratni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégák elkezdtek ugratni, hogy az egyik munkatársam így meg úgy odavan értem. Többi lent?

Figyelt kérdés
Ami érdekes, mert így fel sem tűnik nekem semmi ilyesmi a szóban forgó kollégám viselkedésében, semmi jele sincs ennek. Az viszont feltűnt, hogy valószínűleg jól megvannak a barátnőjével (szokta emlegetni, szünetben felhívja stb) Elképzelhető, hogy unalmukban ezzel szórakoznak a munkatársaim?

#unatkozó munkatársak
2020. jún. 28. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez a vackor csoport?
2020. jún. 28. 12:16
 2/4 A kérdező kommentje:
:DDD én is ezt gondolom. Nem, ezek felnőtt emberek elvileg.
2020. jún. 28. 12:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Max testileg azok
2020. jún. 28. 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is vannak ilyen ovisok. Azzal vannak elfoglalva hogy vajon kinek ki tetszik.

Magamról is hallottam vissza, hogy nekem tuti bejön 1-2 kollégám pedig rohadtul nem, és párom is van. Hagyd rájuk.

2020. jún. 28. 17:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!