Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűn ha egy nő nem dolgozik, a párja tartsa el?
Figyelt kérdés
2020. jún. 24. 16:46
11/19 anonim válasza:
Nem bűn, de ha tegyük fel és nem jól sikerül akkor saját bevétel nélkül igen nehéz lesz tovább állni.
12/19 anonim válasza:
Őszintén szólva nem is vártam mást, mint lepontozást és kettős mércét. Téged nem ítélnek el a gyakorisok, mert nőként kérdezel ilyet, ha egy férfi kérdezné meg, akkor már mindenki itt hisztizne, hogy ugyan kinek kell egy ilyen disznó, nehogy már a nő dolgozzon még rá is.
13/19 anonim válasza:
nem bűn, bár én nem értem, hogy bírna valaki egy életet leélni anélkül, hogy bármit is csinálna.
14/19 anonim válasza:
Alapvetően igen, de az is igaz, hogy fog találni olyan embert akinek ez nem probléma. Igaz annak ára van, mert olyan tényleg nincs, hogy valaki csak úgy a semmiért, semmilyen viszonzást nem várva eltart valakit hosszabb ideig. De ha mégis van - akkor az illető egy idióta, egy kihasználható barom, akit röhögve fog élete végéig kihasználni a másik fél.
15/19 anonim válasza:
13.
A 0 felszólalást produkáló és a legtöbb ülést ellógó magyar politikusok csak sunyin mosolyognának ezt olvasva, zsebükben a havi másfél milliós fizetéssel + extrák.
16/19 anonim válasza:
Hát ha a nő olyan hülye, hogy azt írja le, hogy tartsa akkor nem csodálkozom rajta. Mellesleg ha a nőnek van értelmes végzettsége pl: közgazdász akkor nyilván dolgozna, azért nem dolgozik mert nem hozott össze értelmes végzettséget ami elég gáz! Igaza van annak aki azt írta, hogy a nők küzdöttek a modern világért akkor dolgozzanak érdekes módon férfit szinte sosem tart el nő. 23F
17/19 anonim válasza:
Ha viszi a háztartást, neveli a gyerekeket valaki, az is munka.
18/19 anonim válasza:
#17: Igen, és ha a férfinak állása van, attól még otthon is be kell segítenie, nem mondhatja azt, hogy nekem elég a munkahelyi meló. Ha a dolgozó férfi nem segít be a házimunkába, mocskos disznó, ha a nő "csak" a háztartást viszi, akkor "az is munka".
19/19 anonim válasza:
De ezt fordítva is igaz, mert a férfi gyaakran gondolja úgy, hogy neki otthon semmi felelőssége, miközben a feleségének is munkahelye van
És ez jellemzőbb, mondom férfiként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!