Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párotok rossz passzban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok rossz passzban van/ sokat dolgozik és nagy a stressz rajta?

Figyelt kérdés
És rajtatok vezeti le a frusztráltságát szavakkal, akkor ezt megbocsátanátok neki? A minap feküdtünk összebújva és a semmiből elkezdett engem sértegetni. Később bocsánatot kért és mondta, hogy nagyon rossz ez az időszak az életében. Nézzem el neki vagy ez alapból kuka?
2020. jún. 1. 22:08
 1/8 tgt ***** válasza:
34%
Nézd el neki most és beszélgessetek róla.
2020. jún. 1. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:
63%

Nekem a feleségem ezt csinálja de nem dolgozik 7 éve.

Ha nincs gyerek akkor csereld le , én kénytelen vagyok viselni még 10-14 évig.

2020. jún. 1. 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Ha most az először fordult elő és bocsánatot is kért akkor megbocsátanám.
2020. jún. 1. 22:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak így a semmiből kezd el sértegetni, az teljesen felejtős. Ha egy vita hevében mond hevesebb dolgokat, akkor megbocsátanám, de nagyon komolyan leülnék vele beszélgetni, hogy ne rajtam vezesse le a problémáit, és keressünk megoldást. Ha nem lesz változás, akkor viszont nem csinálhatná velem sokáig.
2020. jún. 1. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Volt már olyan barátnőm, aki ezzel szúrta el és utána meglepődött, hogy miért nem akarok tőle szexnél többet.
2020. jún. 1. 23:10
 6/8 anonim ***** válasza:
3-as válaszoló véleményét osztom. Ha korábban nem fordult elő ilyen, és ha egyébként tisztel, és ha bocsánatot is kért, akkor valószínű, hogy stresszes időszakban van, és ő sem akarta, hogy így csapódjon le. Ha ez a helyzet, én adnék neki egy esélyt.
2020. jún. 2. 03:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem nézném el, de nem vagyunk egyformák.
2020. jún. 2. 08:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem veri le rajtam, ennél fejlettebb érzelmi téren, tudja kezelni a stresszt. Ingerlékenyebb, de ennyi, max a munkájáról dühöng egy sort, nem ellenem szól. Ha viszont elszaladna vele a ló és ha rajtam csattanna, akkor ez csak attól függ, hogy pontosan hogyan és mennyire gyakran. Időként, teszem azt évente párszor simán leperegne rólam, ennél vastagabb a bőröm, szinte lehetetlen megbántani. Ha folyamatosan ez lenne és képtelen lenne kezelni az indulatait, azt már nem lennék hajlandó elviselni.
2020. jún. 2. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!