Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek külföldön dolgozik a párja/férje, hogy bírjátok?
Van egy barátnőm, külföldön kamionozik a férje, hetente jön haza 1 napra. Van egy gyerekük. Én igazából el sem tudom képzelni hogy hogy lennék meg ha nem jönne haza minden nap a férjem csak heti 1x. A gyerektől kikészülnék, így is örülök ha hazaér a férjem és elmehetek nyugiba fürdeni.
Látom rajta igazából (barátnőmön) hogy nagyon rosszul viseli annak ellenére hogy már 10 éve külföldön van a férje. Igazából nagyon sajnálom és próbálok minél több időt velük tölteni hogy könnyebb legyen kicsit.
Szerintem sehogy.
Azért ember azért alapít családot, higy egységet alkosson. Nem azért hogy állandóan magára legyen hagyva.
Volt ilyen kapcsolatom, gyerek nincsen.
Azért sok esetben ez anyagi kényszerhelyzet senki nem jokedveből van távol ennyit a parjatol ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!