Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi párotok fizet mindent?L
Kíváncsi vagyok,hogy működik nálatok ez,ha a párotokkal mentek valahova mindenki 50-50% fizet,vagy 1x ő második alkalommal te. Vagy mindent ő? A kapcsoaltotok melyik szakaszában jártok és hány évesek vagytok mellé?
Nekem több barátom volt már ,de ők kb soha semmit nm fizettek nekem az első randiakt leszámítva és havi nagyon max 1 mozit vagy kávét. A többit mindig felesben. A mostani barátom az első aki kérdés nélkül mindig kifizet mindent,ez nem azt jelenti,hogy a rezsimet,a hűtőbe a kajámat is ő veszi, Hanem azt,hogy kimegyünk bárhova ketten akkor mindig ő fizet,italt,ételt,boltban nasikat,utazást,programokat. Nekem hihetetlenül tetszik ez,mivel így jobban felnézek rá,úgy érzem gondoskodik rólam. Érdeklne,hogy másoknál hogy működik ez a dolog? Mert eddig ilyet még nem tapasztaltam és általában a lányok ki is kérik maguknak hogy merészel a fiú venni nekik bármit is.
39,mint írtam én is dolgozok,magamnak veszem a ruháim,fizetem a rezsit és otthonra a bevásárlást is én fizetem,mármint a saját lakásomba. Ő csak akkor fizet mindent amikor nála vagyok,vagy programozunk,beülünk kávézni,borozni,rendel kaját stb...egyszerűen nem sajnálja rám. Nem elvárás,ha valamiért nagyobb kiadása volt vagy spórol valamire nem veszem zokon,hogy azon a héten nem rendel nekem kaját.
Legalább nekem marad pénzem a kozmetikusra,fodrászra,kondira,ruhákra és még félre is tudok tenni .
De ő is azért,mert nem keres rosszul,nem hiszem hogy bármelyik férfit az a havi kb 20-30k tenne tönkre amit a barátnőjére költ...
amúgy aki a kávét is sajnálja a barátnőjétől az amúgy mit is akar?minek neki barátnő? meg,hogy lehet így beszélni a nőről,hogy nehogy már neki legyen egy kis plusz pénze,meg mit gyűjtöget?!
Én rosszul lennék, ha mindent ő fizetne, nem engedi az értékrendem. Nem kicentizve felezünk, de a kölcsönösség teljesen alap. Nem tudnék tükörbe nézni, ha hagynám, hogy mindent ő álljon, hányingerem van az ilyen emberektől.
Kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!