Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi párotok fizet mindent?L
Kíváncsi vagyok,hogy működik nálatok ez,ha a párotokkal mentek valahova mindenki 50-50% fizet,vagy 1x ő második alkalommal te. Vagy mindent ő? A kapcsoaltotok melyik szakaszában jártok és hány évesek vagytok mellé?
Nekem több barátom volt már ,de ők kb soha semmit nm fizettek nekem az első randiakt leszámítva és havi nagyon max 1 mozit vagy kávét. A többit mindig felesben. A mostani barátom az első aki kérdés nélkül mindig kifizet mindent,ez nem azt jelenti,hogy a rezsimet,a hűtőbe a kajámat is ő veszi, Hanem azt,hogy kimegyünk bárhova ketten akkor mindig ő fizet,italt,ételt,boltban nasikat,utazást,programokat. Nekem hihetetlenül tetszik ez,mivel így jobban felnézek rá,úgy érzem gondoskodik rólam. Érdeklne,hogy másoknál hogy működik ez a dolog? Mert eddig ilyet még nem tapasztaltam és általában a lányok ki is kérik maguknak hogy merészel a fiú venni nekik bármit is.
Ha ő hív meg engem valahova, akkor mindent ő fizet.
Ha én hívom meg őt valahova, akkor mindent én fizetek.
Ha kettesben, vagy társaságban megyünk valahova, mindketten a saját részünket fizetjük.
Ha olyasmit veszünk, amit mindketten használunk, akkor felesben fizetünk.
Mindketten meg szoktuk lepni a másikat ilyen-olyan ajándékokkal, amiknek az árát sose mondjuk vagy kérdezzük.
Elképesztő kínosan érezném magam, ha minden kiadásomat a párom fizetné.
22/L
3.-nak.
Nekem, FÉRFINEK, ez a felesben fizetés nem párkapcsolati, inkább olyan üzlettársi vagy lakótársi. Mint amikor a haverommal laktam suli alatt, vagy mint a bolt, amit felesben viszek a nővéremmel. De a haveromat és a tesómat nem dugom!
Nálunk is így volt.
Mennyi a korkülönbség nálatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!