Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi párotok fizet mindent?L
Kíváncsi vagyok,hogy működik nálatok ez,ha a párotokkal mentek valahova mindenki 50-50% fizet,vagy 1x ő második alkalommal te. Vagy mindent ő? A kapcsoaltotok melyik szakaszában jártok és hány évesek vagytok mellé?
Nekem több barátom volt már ,de ők kb soha semmit nm fizettek nekem az első randiakt leszámítva és havi nagyon max 1 mozit vagy kávét. A többit mindig felesben. A mostani barátom az első aki kérdés nélkül mindig kifizet mindent,ez nem azt jelenti,hogy a rezsimet,a hűtőbe a kajámat is ő veszi, Hanem azt,hogy kimegyünk bárhova ketten akkor mindig ő fizet,italt,ételt,boltban nasikat,utazást,programokat. Nekem hihetetlenül tetszik ez,mivel így jobban felnézek rá,úgy érzem gondoskodik rólam. Érdeklne,hogy másoknál hogy működik ez a dolog? Mert eddig ilyet még nem tapasztaltam és általában a lányok ki is kérik maguknak hogy merészel a fiú venni nekik bármit is.
Nálunk épp mikor ki. Nem szqmolgatjuk ki menyit ad bele.
A wellness hétvégét ő fizette, a múltkori Barcelona utat felesbe! Most megyünk élmény fürdőbe, itt én fogok pl fizetni.
N27
13.-nak.
A nő fizesse a tankolást, ha elviszi a kocsit, vagy amikor egyedül megy vásárolni, meg amit magának vagy a gyereknek kell, és nem vagyok ott.
Nem tudom miért lenne ATM automata vagy én miért ne dolgoznék amellett,hogy ő a közös programokat,közös baráti kiruccanásokat,közös kajálásokat állja? Én egyáltlaán nem érzem nőkén magamat kevesebbnek és nem azért vagyok vele,mert mindnet fizet ilyenkor. Ha aranyásó lennék,mint itt írják páran akkor nem vele lennék hanem valami jóval idősebb pasival aki mindent megvesz,eltart szó szerint,kocsit,ruhákat,ékszereket stb...lehettem volna ilyen pasival is,de én a páromat választottam,mert közösen akarok elérni dolgokat együtt..de szerintem ez elég jó jel,hogy egáyltlaán nem sajnál rám semmit,és azt mondja maradjon meg az én pénzem költsem magamra.Még nem lakunk együtt,szóval nyilván ha eljegyzés ,együtt élés szóba kerülne akkor már mehetne a közös kassza,bár arra is azt modnta,hogy rám bízná az ő fizuját,mert én jobban bánnék vele. Én egy ilyen férfi mellett merek gyereket is vállani,mert bizotsan nem kell majd attól rettegnem,hogy esetleg kiszolgáltatva is felezni akar mindent és sajnálja majd a gyerekre a pénzt...
Amúgy én nem vagyok híve az egyenjogúságnak, szeretek nő lenni,minden dolgával együtt és szeretem ,ha a férfi határozott,talpraesett,gondoskodó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!