Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi párotok fizet mindent?L
Kíváncsi vagyok,hogy működik nálatok ez,ha a párotokkal mentek valahova mindenki 50-50% fizet,vagy 1x ő második alkalommal te. Vagy mindent ő? A kapcsoaltotok melyik szakaszában jártok és hány évesek vagytok mellé?
Nekem több barátom volt már ,de ők kb soha semmit nm fizettek nekem az első randiakt leszámítva és havi nagyon max 1 mozit vagy kávét. A többit mindig felesben. A mostani barátom az első aki kérdés nélkül mindig kifizet mindent,ez nem azt jelenti,hogy a rezsimet,a hűtőbe a kajámat is ő veszi, Hanem azt,hogy kimegyünk bárhova ketten akkor mindig ő fizet,italt,ételt,boltban nasikat,utazást,programokat. Nekem hihetetlenül tetszik ez,mivel így jobban felnézek rá,úgy érzem gondoskodik rólam. Érdeklne,hogy másoknál hogy működik ez a dolog? Mert eddig ilyet még nem tapasztaltam és általában a lányok ki is kérik maguknak hogy merészel a fiú venni nekik bármit is.
Nálunk randizáskor és kapcsolatban is a férfi fizet. Ez nem azt jelenti, hogy soha nem lepem meg semmivel (nem csak szülinapján), illetve hogy időnként mem szállok be én is valamibe, de eddig sosem volt ebből a felállásból probléma. Sőt, a legtöbbüknek kínos vagy kellemetlen is lett volna, ha nekik fizetnek ezért nem us engedték.
N
Én az első pár randi után nem szoktam semmit fizetni egy nőnek sem. Közös programokra összedobjuk amink van.
Még azt sem nézem jó szemmel, ha nálam lebzsel egy csaj és megissza állandóan a kávémat, úgy hogy nem vesz másikat sohasem. Az ilyeneket el szoktam zavarni rövid időn belül.
FÉRFIKÉNT (mert láttam a válaszokból hogy így kell írni)
32,ez azért durva,ha minden jó a lányban amúgy elzavarod? és te is gyakran vagy nála nem iszol a kávéjból netán? :D vagy mindig ott hagysz 300ft-ot,hogy a kávé ára?
De oké nincs ezzel probléma tudom sok lány szintén nem veszi jó néven ,ha bármit is kap ingyen.
Csak meglepő volt ezt olvasni :)
#33 Értsd jól amit írok. Nem az a baj, hogy megissza a kávémat. Az a baj, hogy meg sem fordul a fejében, hogy vegyen másikat, ha már megitta.
Nem azért zavarom el, mert hiányzik az a pár száz forint, hanem azért mert ez tükrözi a hozzáállását minden máshoz is és így nem "minden jó a lányban".
Sok nő valami disney filmben éli az életét és azt várja, hogy a fickó a tenyerén hordozza. Én inkább partnerre vágyom.
Haha. Pontozzatok le nyugodtan. Szerencsére azért sok a normális nő is. Sőt, sok az olyan csaj is, aki nem hogy nem vár el ilyeneket, de saját készítésű sütivel vár, ha átmegyek. Vagy, ha itt van hosszabb ideig, akkor kérdés nélkül elkezdi megcsinálni a házi munkát stb.
Az ilyen nőknek érdemes értékelni a fáradozásaikat és ezt mindig meg is teszem a legnagyobb örömmel.
Ismerek egy ilyen csajt. Egy jól menő ügyvéd most a fickója. Áll neki mindent. Neki csak annyi a dolga, hogy főzzön valamit néha és rendbe tartsa a házat. Különben pedig úgy él mint az élet királya. Hobbijaival foglalkozik.
Havonta költő pénzt is kap stb.
Csak ott fogja megszívni, ha pár év múlva lecseréli a fickó egy másik fiatalabb, jobb csajra, ami valljuk be esélyes.
Neki akkor milye lesz? 30x évesen, lelakva, két bőröndnyi cuccal mehet, annyival amennyivel jött.😃
Utána lesz kemény az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!