Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zs. Mester kérdése:
Fiúk/férfiak! Ti el tudnátok képzelni, hogy a párotok magasabb nálatok? Mennyire zavarna titeket?
Figyelt kérdés
2018. aug. 31. 21:12
1/16 anonim válasza:
Kicsit furcsa lenne, de szerintem nem zavarna, ha egyébként bejön.
2/16 anonim válasza:
Persze, de egyáltalán nem zavarna.
33/F
3/16 A legrosszindulatúbb válasza:
Nem igazán. 180 centi magas vagyok. Egy velem azonos magasságú nővel szimpatizálok ugyan, aki sosem hord magassarkút, de ha magasabb lenne, nem hinném, hogy komolyabban ismerkednék vele. Felhúzna egy 12 centis tűsarkút, "törpeként" meg tudnék pusztulni mellette.
4/16 anonim válasza:
Nem is kezdenék 2m magas nővel (190 centi vagyok kb.).
5/16 anonim válasza:
Én régebben nem tudtam volna de pár hónapja találkoztam egy nálam magasabb nővel aki elképesztő módon megtetszett.
6/16 anonim válasza:
Mi ez a sok magas csajos kerdes?
En pl a pici cuki csajokat szeretem
7/16 anonim válasza:
Én el tudnám. Felőlem lehet magasabb a csajos, bánom is én. Legalább erőlködés nélkül elérem a melleit témázgatás közben :DDDDD :P :$
8/16 anonim válasza:
Én csak az alacsony csajokkal tudok mit kezdeni. Ruhában nagyon csinosak a magas nők. Ruha nélkül már egyáltalán nem jönnek be.
9/16 próbálokkedveslenni válasza:
Egyáltalán nem vonzanak még csak a hozzám közel magas lányok sem. 170 felett nem igen jöhet szóba senki (182 vagyok).
Persze nem méregetem centivel, de egyszerűen a magas nők nem tetszenek.
10/16 anonim válasza:
Örülnék neki, tetszenek a magas nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!