Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos "elvárás",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos "elvárás", hogy legalább egy "nem"-et kaphattam volna?

Figyelt kérdés
A minap az ismerkedés kategóriában rátaláltam egy 30 felé közeledő nő kérdésére. Írtam neki, teljesen normális hangvételben, nem szokásom primitív szövegekkel és a farkamról készült fényképekkel bombázni senkit. A múltból okulva már az elején rákérdeztem, merrefelé lakik, annak nem látom sok értelmét, hogy x idő múlva derüljön ki, hogy esetleg az ország két, egymással ellentétes végén lakunk. Megírta, hogy melyik megyében él, a kérdésére válaszolva én is elmondtam. Nem szomszédos megyék, írtam is neki, hogy ennek a tudatában vagyok, és ha számára akadály a távolság, akkor mondja meg nyugodtan. Azóta semmi, nyilván én is azt mondtam magamban már az elején, hogy nem sok értelme lenne így ismerkedni, csak éppen a lezárást hiányolom. Jobban esett volna, ha legalább annyit kapok, hogy "igazad van, a távolság miatt ne folytassuk, bocs, de ez van". Lehet, hogy csak én vagyok túlságosan érzékeny ilyen téren, és érthető is az illető döntése, értek is a hallgatásból, csak számomra könnyebb úgy lezárni akármilyen rövid dolgot is, ha van egy konkrét esemény, ami véget vet mindennek, és nem kell várnom pl. egy soha meg nem érkező levélre. Szóval jogos, hogy örülnék egy ilyen gesztusnak? Vagy csak én gondolom túl az egészet? Még egyszer mondom, én elfogadom a döntését, értek is abból, hogy nem jött válasz, csak így bizonyos értelemben lezáratlan maradt a történet.

2020. jún. 23. 10:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen helyzetben nem udvariatlan nem válaszolni.
2020. jún. 23. 14:54
 22/30 A kérdező kommentje:
#21: Ez is egy álláspont. Megindokolnád, ha megkérlek? Amúgy ha nem is udvariatlanság, de szerintem mint gesztus belefér, hogy "bocs, de nem". Nálam legalábbis. Mert így pl. nem vártam volna az illető válaszát, és jobban esett volna, ha arra méltat, hogy válaszol. Én pl. fordított helyzetben megtennék ennyit, mert ismeretlenül is nézem ennyibe a másik embert.
2020. jún. 23. 17:33
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell ezen indokolni? Internet, kész. Ha élőben hagyott volna ott a beszélgetés felénél akkor az bunkóság és megértelek. Még az is lehet, hogy egy 50 éves férfival beszélgettél, nem is nővel.
2020. jún. 23. 20:40
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
#21-es vagyok. Mert névtelen, felületes beszélgetés, ahol felesleges extra udvariassági köröket futni.
2020. jún. 24. 11:57
 25/30 A kérdező kommentje:
#24: Értem, akkor ezek után az én részemről is feleslegesnek fogom tartani, hogy udvarias legyek a nőkkel, ennyi erővel mit izgassam magam egy arctalan-névtelen ember miatt. Más kérdés, hogy ha én akarok valamit valakitől, akkor nekem "kötelező" udvariasnak lennem (hiszen egy bunkó hangvételű üzenetre nyilván nem fogok választ kapni), de cserébe nincs jogom elvárni azt, hogy legalább egy mondattal gesztust gyakoroljon a másik. Nálam pl. fordított esetben nem lenne óriási teher, hogy akár 2-3 levél után is megírjam, hogy "sorry, a távolsággal nekem problémám van", de nyilván nem mindenki egyforma. Attól, hogy a net névtelenné-arctalanná tesz, a magam részéről érvényesnek tartok bizonyos elveket. És az egyik ilyen, hogy nem hagyom lógva a másikat, illetve megtisztelem őt azzal, hogy ezt a gesztust megteszem. Nekem semmibe sem kerül, és szerintem a másik embernek is jólesik, ha ismeretlenül is kap ennyit, nem pedig egy szó nélküli eltűnést, főleg ha esetleg még várja is a válaszomat.
2020. jún. 24. 12:10
 26/30 anonim ***** válasza:
81%

Egyszerűen hihetetlen hogy mit össze nem vergődsz egy semmiség miatt.

A net világ ilyen. Ha ennyire labilis az idegrendszered előbb kezeltesd magad, aztán ismerkedj.

2020. jún. 24. 12:27
 27/30 A kérdező kommentje:
#26: Nem labilis az idegrendszerem, csak beszélgetek másokkal, kíváncsi vagyok, mások hogyan látják ezt. És leírtam, hogy nekem mi esne jól. Tudom, hogy a gyk-sok többségének fizikai fájdalmat okoz az, ha beszélgetni vagy gondolkodni kell, én ezzel nem tudok mit kezdeni. Amúgy örülök, hogy ilyen jó kórképeket tudsz felállítani tök ismeretlen emberekről, javaslom, hogy publikáld az eredményeidet a Psychological Review-ban, biztosan világhírű leszel. És ezennel elveszem a pisztolyomat a tarkódtól, nem foglak arra kényszeríteni, hogy ide írogass, ha neked ez ekkora traumát okoz.
2020. jún. 24. 12:36
 28/30 anonim ***** válasza:
77%

Ejha.. :D Neked nagyon súlyos gondjaid vannak! :D

Azért ez baromi ijesztő, hogy ilyen szintű emberek akarnak ismerkedni a nagyvilágban. A véleményem még mindig ugyanaz. Neked kezeltetni kéne magad. Olvasd vissza magad, hogy mennyi agresszió, düh, és frusztráltság van a soraid között.

Egy szóra sem érdemes dologból 2 napi vergődést gyártasz, és közben fenyegeted az embereket. Aki nem ért veled egyet azt rögtön tarkónlövöd? :D

Nagyon súlyos problémáid vannak!

2020. jún. 24. 12:41
 29/30 A kérdező kommentje:
#28: Nem fenyegettelek, te csinálsz úgy, mintha én vagy bárki mögötted állna pisztollyal, és arra kényszerítene, hogy velem kommunikálj, csak erre akartam utalni. De legyél büszke magadra, te minden bizonnyal normálisabb vagy, mint én, ha önszántadból leállsz velem vitatkozni egy olyan "problémán", ami szerinted hülyeség. Ha te együtt rugózol velem egy hülyeségen, azzal saját magadról is kiállítod a szegénységi bizonyítványt. Nem kötelező velem beszélned, nem kötelező olyan kérdéshez hozzászólnod, amihez nem akarsz. A jelek szerint viszont mégiscsak akarsz, mert még mindig itt vagy. Ezek után én tényleg befejeztem veled.
2020. jún. 24. 12:59
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Egy beszélgetős fórum már csak ilyen. Emberek hozzászólhatnak, elmondhatják mit gondolnak, akkor is, ha nem értenek veled egyet. Sőt mások is hozzá szólhatnak.

Te meg itt nyomkodhatod a pirosat görcsös ujjakkal.

Az ismerkedés meg olyan, hogy a nők vannak sokszoros előnyben. Ha bunkó vagy nem válaszolnak. Ha csak úgy faképnél hagynak lesz öt másik, akivel beszélgetni tudnak, stb.

A szabályok nekem sem tetszenek, de vagy így játszunk vagy sehogy.

Az egyetlen amit tehetsz, hogy megtanulsz túllépni a bosszúságaidon.

2020. jún. 24. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!