Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos "elvárás",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos "elvárás", hogy legalább egy "nem"-et kaphattam volna?

Figyelt kérdés
A minap az ismerkedés kategóriában rátaláltam egy 30 felé közeledő nő kérdésére. Írtam neki, teljesen normális hangvételben, nem szokásom primitív szövegekkel és a farkamról készült fényképekkel bombázni senkit. A múltból okulva már az elején rákérdeztem, merrefelé lakik, annak nem látom sok értelmét, hogy x idő múlva derüljön ki, hogy esetleg az ország két, egymással ellentétes végén lakunk. Megírta, hogy melyik megyében él, a kérdésére válaszolva én is elmondtam. Nem szomszédos megyék, írtam is neki, hogy ennek a tudatában vagyok, és ha számára akadály a távolság, akkor mondja meg nyugodtan. Azóta semmi, nyilván én is azt mondtam magamban már az elején, hogy nem sok értelme lenne így ismerkedni, csak éppen a lezárást hiányolom. Jobban esett volna, ha legalább annyit kapok, hogy "igazad van, a távolság miatt ne folytassuk, bocs, de ez van". Lehet, hogy csak én vagyok túlságosan érzékeny ilyen téren, és érthető is az illető döntése, értek is a hallgatásból, csak számomra könnyebb úgy lezárni akármilyen rövid dolgot is, ha van egy konkrét esemény, ami véget vet mindennek, és nem kell várnom pl. egy soha meg nem érkező levélre. Szóval jogos, hogy örülnék egy ilyen gesztusnak? Vagy csak én gondolom túl az egészet? Még egyszer mondom, én elfogadom a döntését, értek is abból, hogy nem jött válasz, csak így bizonyos értelemben lezáratlan maradt a történet.

2020. jún. 23. 10:20
A kérdező szavazást indított:
Igen, mindenkinek jólesik egy hasonló gesztus.
Nem, mégis miért válaszolt volna?
38 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
66%

Érthető, hogy jobban esett volna, de örülj annak, hogy nem laktok közelebb, ugyanis akkor találkozgattatok volna, és később derült volna ki, hogy a nő egy unintelligens bunkó.

Nem helyes személyes sérelemként felfogni, ha egy voltaképpen teljesen ismeretlen valaki bunkó. Messzire el kell kerülni.

2020. jún. 23. 10:25
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet. Lehet azóta nem is járt fent az oldalon. Vagy csak nem tud belépni. Bármi. De ha nem így volt akkor persze, jogosan elvárható, hogy valaki ennyire megmkzdítsa magát legalább.
2020. jún. 23. 10:32
 3/30 A kérdező kommentje:
#2: Nem tudom, bármi lehet, tényleg. Csak érdekes, hogy amikor aznap este írtam neki, rövidesen válaszolt, és én is nemsokára írtam neki újból. Még csak nem is hajnali 2 volt, normális esti időszak, szóval szerintem jó eséllyel fent lehetett.
2020. jún. 23. 10:39
 4/30 anonim ***** válasza:
Szerintem van valakije. Pl.nekem van párkapcsolatom, és ha rám írnak akkor illemből válaszolok (nem kukis képekre :D ) pl kiírok valamit és azzal kapcsolatban írnak akkor válaszolok, de ha látom hogy ismerkedni szeretne akkor nem válaszolok, utána kapom az üzeneteket, hogy miért nem írok vissza? de semmi értelmét nem látom annak, hogy most elkezdjünk beszélgetni, pláne hogy van barátom és magyarországi se vagyok...
2020. jún. 23. 10:45
 5/30 A kérdező kommentje:
#1: Hát tudod, ha mondjuk nekem írna egy lány, és szintén felvetné ezt a távolság dolgot, én azért írnék neki, hogy a távolság miatt valószínűleg nem lenne sok értelme a további beszélgetésnek, de mondja el ő is a véleményét. Vagy valami hasonló. De legalább lenne egyfajta kísérlet arra, hogy lezárjuk a dolgot, és nem hagynám őt azon filózni, hogy számomra most probléma-e a távolság vagy nem.
2020. jún. 23. 10:46
 6/30 anonim ***** válasza:
Miért kell h a nő zárjon?
2020. jún. 23. 10:47
 7/30 anonim ***** válasza:

Nyilván nem te írtál neki egyedül, és kapott vagy 100 üzenetet. És mivel tényleg nagy a távolság már nem is voltál érdekes számára.

Nyilván bunkóság köszönés nélkül lelépni de ez a dolog ilyen. És nyilván olyan hozzáállással amúgy sem egymást kerestétek volna.

Felesleges ezen "hisztizni".

2020. jún. 23. 10:47
 8/30 A kérdező kommentje:
#4: Nem tudom, ez pl. konkrét ismerkedős kérdés volt. Mondjuk előfordult, hogy más kérdések kapcsán is elkezdtünk beszélgetni valakivel, de nekem akkor is jólesik, ha nem lelép az illető, hanem megírja, hogy "bocs, de kapcsolatban élek, ezért vagy fejezzük be a beszélgetést, vagy csak baráti levelezésről lehet szó". Én ezen nem sértődöm meg, a szó nélküli lelépésen viszont igen.
2020. jún. 23. 10:49
 9/30 A kérdező kommentje:
#6: Itt most nem a nemekre próbáltam kihegyezni a kérdést, mielőtt felesleges köröket futnánk pl. a nőgyűlölőzés témában. Ahogyan az 5. kommentemben is írtam, fordított esetben én is méltatnám a másik embert arra, hogy lezárjam a dolgot. Amúgy meg én elmondtam, hogy hogy lakom, az ő térfelén pattogott a labda, hogy erre reagáljon valamit, neki belefér-e a távolság, vagy sem.
2020. jún. 23. 10:52
 10/30 A kérdező kommentje:
#7: Már bocs, de ki hisztizett? Teljesen normális, tárgyilagos stílusban kiírtam egy kérdést, ami foglalkoztat. És igen, rosszul esik, hogy ha én udvarias módon megpróbáltam közeledni valakihez, akkor annyira sem méltatnak, hogy legalább egy nemet kapjak. Ha rögtön szexuális ajánlatot tettem volna, akkor még megérteném, és nyilván tudom, hogy senkik se vagyunk egymás számára, csak két ismeretlen, de ettől függetlenül egy "bocs, de nem fog menni" azt jelezte volna, hogy egy apró gesztussal értékeli azt az illető, hogy normális módon közeledtem. Máskor a nők mindig telesírják az oldalt, hogy csak bunkó pasik vannak, mindenki csak szexuális ajánlatokat tesz nekik, üzenetben is a farkukról küldenek képet stb.
2020. jún. 23. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!