Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos "elvárás", hogy legalább egy "nem"-et kaphattam volna?
Figyelt kérdés
A minap az ismerkedés kategóriában rátaláltam egy 30 felé közeledő nő kérdésére. Írtam neki, teljesen normális hangvételben, nem szokásom primitív szövegekkel és a farkamról készült fényképekkel bombázni senkit. A múltból okulva már az elején rákérdeztem, merrefelé lakik, annak nem látom sok értelmét, hogy x idő múlva derüljön ki, hogy esetleg az ország két, egymással ellentétes végén lakunk. Megírta, hogy melyik megyében él, a kérdésére válaszolva én is elmondtam. Nem szomszédos megyék, írtam is neki, hogy ennek a tudatában vagyok, és ha számára akadály a távolság, akkor mondja meg nyugodtan. Azóta semmi, nyilván én is azt mondtam magamban már az elején, hogy nem sok értelme lenne így ismerkedni, csak éppen a lezárást hiányolom. Jobban esett volna, ha legalább annyit kapok, hogy "igazad van, a távolság miatt ne folytassuk, bocs, de ez van". Lehet, hogy csak én vagyok túlságosan érzékeny ilyen téren, és érthető is az illető döntése, értek is a hallgatásból, csak számomra könnyebb úgy lezárni akármilyen rövid dolgot is, ha van egy konkrét esemény, ami véget vet mindennek, és nem kell várnom pl. egy soha meg nem érkező levélre. Szóval jogos, hogy örülnék egy ilyen gesztusnak? Vagy csak én gondolom túl az egészet? Még egyszer mondom, én elfogadom a döntését, értek is abból, hogy nem jött válasz, csak így bizonyos értelemben lezáratlan maradt a történet.2020. jún. 23. 10:20
11/30 anonim válasza:
Múltkor leszóltam a tiniket, amiért azon vinnyognak, hogy két nap chat után nem jön több üzenet.
Te harmincas pasi vagy, volt kb 3-4 levéltás köztetek, tényleg ez okoz benned lelki törést?
Persze, hogy jó lenne, ha visszaírna, de ezen 5 perc alatt illene túllépni önmagad sajnáltatása helyett.
12/30 A kérdező kommentje:
#11: Nem kell válaszolnod, ha nem akarsz, vagy tán valaki pisztolyt tart a fejedhez, hogy mindenhez hozzászólj? A magam részéről csupán kíváncsi lettem volna, más hogyan reagált volna ilyen helyzetben, amúgy meg ez egy kérdezős oldal. Ennyi erővel te is túlléphetnél az én dolgomon, ha ez téged annyira zavar, de úgy látom, neked is rengeteg fölös időd és energiád van, hogy velem foglalkozol. Csak ha már kioktatás...
2020. jún. 23. 11:43
13/30 anonim válasza:
Jóbarát téged még sok csalódás fog érni ismerkedés közben, ha ez itt most ilyen lelki törést okozott.
Ne hisztizz már!
Kezdesz nagyon szánalmas lenni.
14/30 A kérdező kommentje:
#13: Voltak súlyos csalódásaim. Itt most konkrétan az a dolog érdekelt volna, hogy "illik-e" ilyen esetben visszaírni a másiknak, hogy jogos-e az elvárásom, mert szerintem igen, és kíváncsi lettem volna, hogy másoknak erről mi a véleményük. Ennyi. Te meg idejössz okoskodni, kötekedni, és ha megírom, hogy nem kötelező hozzászólni a kérdésemhez (és nem kötelező belém kötni), akkor hisztis leszek. Már bocs, én nem kötök bele másokba, akik ilyen-olyan problémáikat, kérdéseiket felvetik ezen az oldalon. Ha neked annyira fáj, hogy feltettem egy kérdést, nyugodtan lapozhatsz.
2020. jún. 23. 11:51
15/30 anonim válasza:
Az lehet, hogy jobban esne egyfajta lezárás, de teljesen felesleges. Egy idegen ember akivel alig váltottatok 1-2 anonim üzenetet nem tartozik neked semmivel és te sem neki. Sok esetben a több üzenetig tartó magyarázkodás meg búcsúzkodás sokkal kínosabb.
16/30 A kérdező kommentje:
#15: Nyilván nem tartozik senki senkinek semmivel, csak éppen szerintem ha valaki normálisan közeledik hozzám, azt illik normálisan is lezárni. Sőt, egyáltalában véve lezárni, nem pedig lebegtetni. Ha egy ismerkedős kérdésemre egy lány írt volna, hasonló helyzetben én az ő normális közeledését honoráltam volna egy mondattal, hogy "sajnos a távolság miatt én nem gondolom úgy, hogy ez menne, ne haragudj". Ennyi, kész, nem kell túlcifrázni, de legalább van egy gesztus, hogy nem váratod őt egy soha meg nem érkező levéllel, vagy hogy egyértelműen közlöd, hogy mi az oka annak, hogy nem akarsz vele kommunikálni. Lehet, hogy csak én vagyok rosszul összerakva, de számomra egy történet akkor kerek, ha van eleje és lezárása is.
2020. jún. 23. 12:21
17/30 anonim válasza:
Te magad mondtad, hogy a válasz hiánya is egy válasz. Érezhetsz így, ahogyan, a dologgal kapcsolatban. De ettől még nem fog mindig mindenki úgy elköszönni ahogy te elvárnád.
18/30 anonim válasza:
Ez az internet ... nem kötelező válaszolnia. Tudnád nekem hányszor nem válaszoltak szépen megírt levelekre... szerintem te összeomlanál.
19/30 A kérdező kommentje:
#17: Tudom. Csak egyrészt sajnos sok ilyen van, másrészt meg közülük is sokan elvárják, hogy velük tisztességesen, normálisan bánjanak. Nem lehet úgy élni, hogy mindig csak elvárok, csak kapni akarok, de visszafelé már nem adom meg ugyanezt.
2020. jún. 23. 12:30
20/30 A kérdező kommentje:
#18: Nem kötelező, ezt sehol nem írtam. Nekem sem válaszoltak sok mindenre, voltak egyéb téren is súlyos csalódásaim. Nem omlottam össze, most is csupán arra lettem volna kíváncsi, hogy egyedül állok-e a saját nézőpontommal, de ezt már vagy huszadjára írom le itt, csak néhányan még így is képtelenek ezt megérteni.
2020. jún. 23. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!