Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, mit vártok el egy férfitól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit vártok el egy férfitól?

Figyelt kérdés

Mit vártok el egy 20-30-as éveiben lévő pasitól, ha komoly párkapcsolatot kerestek?

Külső, belső, anyagiak egyaránt érdekelnek.

2020. máj. 14. 18:34
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Külsőre igényes legyen, ne hanyagolja el magát. Ne legyen buta, lehessen vele beszélgetni, és nyilván legyen 1-2 közös érdeklődési kör (pl. zene, hobbi stb.) Anyagiak szempontjából nincs sok elvárásom. Nem kell, hogy lakása, autója legyen, de azért ne 0-ra jöjjön ki a hónap végére. Ebből következik, hogy lehessen vele programot csinálni, úgy hogy midenki fizeti a saját részét és ne csak ételre jusson pénz. Fontos még nálam, hogy ne ivásból álljanak a mindennapjai. Így hirtelen ezek jutottak eszembe.
2020. máj. 14. 18:59
 2/10 anonim ***** válasza:
70%

Kb amit az elso irt, de bovebben kifejtve: Vonzonak tartsam, erdeklodjon a vilag aktualis tortenesei irant de ne legyen elvakult - azaz velemenye legyen, beszelgetni lehessen ezekrol, de erzelmileg semmilyen hatassal ne legyenek ra ezek a dolgok. Legyen modern, ne legyen leragadva 20 evvel ezelott lehetoleg, ertem ezt mindenre. Termeszetesen alap, hogy tajekozott legyen, nem azt mondom, hogy tegyen ugy, mintha az elmult 20-30 ev nem tortent volna meg, de ne a multban eljunk, 2020 van :)

Anyagi helyzet ugyanaz, ne nullara jojjon ki honap vegen. Legyen tartalek, de legyen honap kozben penz szorakozasra meg barmire amire epp kell, termeszetesen ebbe az en fizetesem is beletartozhat, de felnott emberek kulon-kulon is alljanak mar a sajat labukon, vagy legalabb alljon mogotte szuloi tamogatas, nekem mindegy de valamelyik legyen.

Az olyan full alap dolgokat, mint a figyel ram, humoros, huseges es tarsai meg hagy ne irjam le :)

(Es igen, van egy parom aki tokeletesen megfelel a leirasomnak.)

2020. máj. 14. 19:15
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Külső (némelyik tulajdonság mondjuk belsőnek is mondható)

-Igényes megjelenés (semmi fancy, csak ápolja rendesen a bőrét, arcszőrzetét, fanszőrzetét, haját, fogait)

-Sportoljon (és látszódjon is rajta -báe nekem a sportos és a macis keveréke az ideál, nem a kockahas)

-Ne az anyja öltöztesse, legyen saját stílusa (és azért olyan szinten figyeljen már magára, hogy nem húz fel csíkoshoz pöttyöset, mint egy bohóc)

Belső:

-NEM szexuálisan túlfűtött és nem szexközpontú (igen, vannak olyan napok-hetek, mikor nincs kedvem ehhez az egészhez és olyan embert keresek, aki nem cirkuszol, ha egy stresszesebb időszakomban nem fekszem kényszerből alá, hogy ne hagyjon el)

-NEM agresszív

-NEM talpnyaló

-NEM szent és NEM álszent (nem bírom az ilyen "nemiszokegypohárbortsem - nemcsináltamsohahülyeségeket - nemvagyoknyitottegyházibulirasem" alakokat)

-NEM szarrágó

-Hűséges

-Kreatív/találékony

-Erős jellem

-Önálló (gondolkodásra, véleményalkotásra, el tudja magát látni, független másoktól és nincs senki az életében, akinek ugrik, mint egy pincsi és aki marionettként rángathatja akkor is, ha nincs vészhelyzet)

-Legyen szakma a kezében (mindegy, hogy OKJ, egyetemi diploma, valamilyen tanfolyam, csak ne csak egy érettségije legyen)

-Gondoljon az egészségére (korábban említettem, hogy legyen ember, de azért szerintem fontos, hogy amellett, hogy néha ki tudunk rúgni a hámból, a hétköznapokban azért figyelünk magunkra és nem züllünk le)

-Gondoljon a jövőre (ne 30 évesen fingjon egyet és jöjjön rá, hogy akkor most ő elmegy a halál fszára egy másik országba, én meg vagy megyek vagy nem, vagy ne akkor jusson eszébe, hogy "élni akar", mikor már együtt vagyunk és esetleg az esküvőt tervezzük)

-Bírja jól a monogám kapcsolatokat, legyen az értékrendje része ez, mert tőlem mást úgysem fog kapni

-Ne akarjon gyereket

-Törekedjen arra, hogy építgeti az életét (én nem török pálcát afelett, aki hátrébb tart, mint én vagy máshogy hozza össze az életét vagy nincs kocsija/lakása/akármije huszonévesen, de ha valaki 25-30 évesen nem jut el odáig, hogy legalább zavarja, ha még az anyjával lakik és nem kezd el gyűjtögetni egy saját élethez vagy normálisan dolgozni, hogy legyen belőle valami és ne egy szarban nélkülözve öregedjen meg, akkor nincs miről beszélnünk)

2020. máj. 14. 19:35
 4/10 anonim ***** válasza:
40%

Külsőre igényes, jó kiállású, nálam legalább 10 centivel magasabb, és legalább 15 kilóval nehezebb legyen, mert 175cm vagyok 60 kilóval és szeretem ha nem azonos a párom és az én ruhaméretem.

A sport szeretete fontos, én rendszeresen járok edzeni, futni, nem szeretem a lusta embereket.

Belsőre fontos az őszinteség, bizalom, hűség. Legyen művelt, mert szeretek előadásokra járni, színdarabokra, nem csak moziba. A közös érdeklődési kör is fontos, lehessen vele bármit megbeszélni, legyen nyitott a barátaim és a társaságom felé.

Nekem nagyon fontos, hogy jóba legyen a családommal, mivel nekem nagyon jó viszonyom van a szüleimmel és a testvéreimmel, így nem tudnék olyan emberrel együtt lenni, aki meg sem próbálja.

Anyagiakban pedig az fontos, hogy tervezzen előre, legyen tartaléka mindig és tudjon meghívni vacsorázni, és programokra. Én is ki tudnám fizetni, de jólesik ha ezt más teszi. Nem tehetek róla hogy a családom jómódú és előnnyel indultam, ami mostanra megsokszorozódott. Nem szeretném azt érezni a kapcsolatban, hogy én tartom el őt, keressen legalább annyit mint én.

25 éves korra (legkésőbb) szerintem illik elköltözni otthonról, mert kínos ilyen idősen a szülei melletti szobában szexelni.

2020. máj. 14. 20:21
 5/10 A kérdező kommentje:

Tehát az kizáró ok, ha valaki absztinens?

2020. máj. 14. 20:26
 6/10 anonim ***** válasza:
52%

#5 Nekem nem tetszik, ha nem lehet vele koccintani vagy nem lehet egy jó vacsorához egy pohár bort inni vagy ha baracklevet szürcsölget, mikor a barátaimmal összeülünk és eljut az este arra a pontra, hogy ordenáré történeteket mesélnek vagy ortó játékokkal játszunk.

Szóval igen, kicsit befeszültnek érezném, ha nem lenne képes ennyire sem "beleilleni" ebbe a képbe. Nekem szükségem van lazaságra és abban elfér pár pohár ital.

2020. máj. 14. 20:31
 7/10 A kérdező kommentje:

Eü okokból vagyok absztinens

De azért köszi a válaszodat, meg a többieknek is...

Jöhet még

2020. máj. 14. 20:40
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

#Ezesetben bocsi, nem szerettelek volna megbántani vagy ilyesmi. És persze ez érthető is. :) De akkor ez csak a piára vonatkozik. Az azért "bocsánatos bűn".

Sajnos nekem ezzel kapcsolatban nagyon rossz tapasztalataim vannak, azért vagyok erre kényes. Túl sok ilyen jókislànyt/jófiút ismertem, aki kivonta magát mindenből, mert jaj, ott pia van és részegek, meg nem fogadta el a barátaimat, meg folyamatosan éreztette/mondta, hogy ő mennyivel érettebb/rendesebb azért, mert nem egy "alkoholista" és neki más jelenti a szórakozást... Na, az ilyenektől falnak tudok menni. Ha valaki csak úgy viselkedik, mintha kocsival lenne, az oké. Ez az "összekulcsolt kézzel morgok, amíg a többiek szórakoznak társadalomkritikát fogalmazva", ez már kezd nagyon unalmas lenni.

2020. máj. 14. 21:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok álszent, legszívesebben én is innék egy jót, csak nem tehetem.
2020. máj. 14. 21:15
 10/10 anonim ***** válasza:
62%

Külső:

- Ne legyen elhízott, de kigyúrt testépítőbajnok se. Szóval legyen egy egészséges alkata.

- Legyen magasabb nálam minimum 10 centivel (175 cm vagyok)

- Legyen ápolt, legyenek rendben a fogai

- Figyeljen a ruházatára, alkalomhoz illően öltözzön. Nem kell márkás ruha, cipő, óra efféle.

Belső:

- Legyen hűséges, megbízható

- Legyen figyelmes, udvaroljon bókokkal

- Lehessen rá számítani nehéz helyzetben

- Ne kerülje a konfliktusokat, de azokat ne ordibálással, vitával és keménykedéssel akarja megoldani, hanem érvekkel.

- Ne legyen agresszív, erőszakos.

- Ne dohányozzon, alkohol is csak mértékkel

- Ne legyen káros szenvedélye (alkohol, dohányzás, drog, játékszenvedély stb)

Anyagiak:

- Tudja eltartani magát gond nélkül. Nem kell milliókat keresni, de tudja fizetni a számláit és esetleg kicsit félre is tenni.

- Éljen külön a szülőktől. Akár albérlet akár saját, nekem édesmindegy, de én nem a Kedvesmamáékhoz szeretnék menni randizni.

- Nem baj ha nincs kocsija, jogsija, engem ez nem érdekel, én is tömegközlekedek.

2020. máj. 15. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!