Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok, elso randin mit vartok (el) a ferfitol?
Nekem első randira nem kell semmi extra. Ha nincs extra hideg, akkor egy kis séta, süti/kávé bőven elég. Szerintem első randin azért illik a férfinek fizetni, de természetesen felajánlom, hogy fizetem a részem. Viszont pont emiatt nem is várom el, hogy drága helyre menjünk. Kellemetlen lenne mondjuk egy 8 ezer forintos vacsit elfogadni, de szerintem egy 300-500 forintos kávé meg egy 700 forintos süti azért bele kellene, hogy férjen. Ha lesz több randi, úgy is egyenlítek, általában a felesben fizetés híve vagyok, de azért első randin mutassa már meg, hogy nem sajnál egy nőre 1000 forintot.
Viselkedés tekintetében: legyen érdeklődő, ne csak magáról beszéljen, de ne is az legyen, hogy ő faggat én meg válaszolgatok, mint valami bírósági tárgyaláson.
Az pozitív, ha tudunk nevetni, jó hangulatban telik a beszélgetés. Ha megvan a szimpátia, egy csók szerintem belefér.
Alap hogy ne késsen el legyen pontos!
Nem szükséges puccos program egy kávé vagy egy kisebb vacsora
max !
Ahhoz,hogy fizessen nem ragaszkodom,számomra az se gond ha én fizetek akár neki is egy vacsora árába nem megyek tönkre .
Kiserjen haza vagy vigyen haza autóval.
Nincs semmiféle különösebb elvárásom. Ha jó az idő, akkor egy séta maximum tea/kávé.
Hiszem senkitől sem elvárható, hogy több ezer forintot invesztáljon egy randiba, aminek lehet nem is lesz folytatása.
A múltkori randin pl úgy jártam, hogy hiába mondtam el a pasinak mit szeretnék...figyelembe sem vette, hogy én nem vagyok egy discos lány, nekem ne szervezzen be semmiféle disco-t. Ennek ellenére vacsorázni akart, majd Jazz koncert, utána pedig disco...
Ebből az lett, hogy elmentünk kávézni, majd kávézgatás közben a telefonján pötyögött program után kutatva. Kitalálta hogy menjünk el egy kiállításra, ahhoz még lett is volna kedvem, ha jó villamosra szállunk fel és ha kitudott volna igazodni a térképen a telefonján, akkor oda is értünk volna...
Ebből csak azt szerettem volna kihozni, hogy a spontán dolgok is tudnak jól elsülni, de mindig legyen egy A vagy B terved.
Viselkedés: szeretem, ha érdeklődő és közvetlen.
Fizetés: nem várom el, hogy fizessen. Ha felajánlja, hogy fizet, akkor elfogadom és a következő randin én hívom meg. Viszont abban az esetben, ha nincs kölcsönös szimpátia, akkor nem engedem, hogy fizesse a részem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!