Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nok, elso randin mit vartok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nok, elso randin mit vartok (el) a ferfitol?

Figyelt kérdés
Viselkedesileg, programszervezesileg, fizetesnel.
2020. febr. 10. 21:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez milyen furcsa, hogy a legtöbb nő elvárná hogy a férfi hazakísérje, de az első randin kb a csókig mehet az ismerkedés. Nekem egyáltalán nem ez a tapasztalatom így 4x évvel a hátam mögött. Ha egy nő azt szeretné, hogy hazakísérjem, akkor szinte biztos hogy nem egy csókot akar, aki még bizonytalan az meg a randi után még ott a helyszínen elköszön és azt sem köti az orromra hol lakik.

A feles fizetés jól hangzik, de egy magára valamit is adó férfi pontosan tudja, hogy annak kell fizetni a költségeket aki szervezte a randit, mert ő van tisztában a hely árszintjével.

Volt olyan randim ahol éreztem hogy nem vagyok azonos hullámhosszon a nővel, a vonzalom sajnos nem volt meg közöttünk, de elmondta mennyit készült a randira és mennyit utazott miatta,és majd 2 órát beszélgettünk majd hívtam egy taxis ismerősömet aki hazavitte. Soha nem úgy éltem meg ezeket randikat hogy csalódás volna, megismertem egy nőt, aki egyenes volt velem szemben és ezt nagyra értékelem.

2020. febr. 10. 22:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Legyen érdeklődő, udvarias és kulturált.Tehst ne beszéljen csúnyát, ne bufogjon, fingjon előttem, valamint engedjen előre ahol kell esetleg vegye le a kabátom. Meséljen magáról de ha én meséljek azt is hallgassa végig és reagáljon rá. Setalas, esetleg egy kávé amit ő fizet belefer. Randi végén pedig kísérjen el egy pontig. Ha mindketten azt érezzük a smarolas is jöhet 😘
2020. febr. 12. 21:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
12 és vagyok ja igen. Ne késsen, legyen a megbeszélt időben ott 🍷
2020. febr. 12. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!