Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy elvárás ez a férfiaktól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárás ez a férfiaktól?

Figyelt kérdés

Én úgy nőttem föl, hogy apukám és az ő apukája is, elég okos ember volt, papám matematikus volt, apukám villamosmérnök, és ezek mellett a kerti dolgokhoz, szereléshez is értettek. A fűnyírótól kezdve, az áramon keresztül, mindent megjavítottak, ritka esetben kellett szakembert hívniuk, és ezek mellett a kerti munkához, mint a metszés, szüretelés, borkészítés is értettek. És ezek mellett "pihenés képen", szabadidejükben matematikai meg különböző logikai feladatokat oldottak meg és beszélgettek róla.

Számomra ilyen egy férfi példa, de nem tudom, a mai világban tudnék-e még ilyen férfit találni... A legtöbbjük egy fűnyírót nem tud bekapcsolni, és buták is... Nagyon nagy elvárás ma már, hogy olyan legyen egy férfi, mint apámék voltak?

N/24

2020. máj. 23. 17:44
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
92%

Vannak most is ügyes srácok és régen is voltak kétbalkezesek.

Nem nagy elvárás szerintem. Csak te is tudj cserébe olyat adni, amit egy ilyen férfi elvár.

2020. máj. 23. 17:46
 2/39 anonim ***** válasza:
72%
Én mint hitelesített párkapcsolat szakértő azt mondom, hogy igen!
2020. máj. 23. 17:47
 3/39 anonim ***** válasza:
19%

Úristen, kérdező. Te beteg vagy, komolyan! Nem ezek a legfontosabb dolgok az életben, kár hogy erre 24 évesen se jöttél rá.

Nőként nagyon tanácsolom neked, hogy változtass a hozzáállásodon, mert csúnyán p..fára fogsz esni.

2020. máj. 23. 17:48
 4/39 anonim ***** válasza:
92%
Ezek nem olyan durva elvárások de vannak közte olyanok amik pl egyáltalán nem érdekelnek így nyilván nem tudnám teljesíteni, ha ilyet várna el egy lány. Szerintem ne konkretizálj ennyire. Elég az is, ha egy intelligens férfifa vágysz akinek vannak hobbijai. Tévedek?
2020. máj. 23. 17:51
 5/39 anonim ***** válasza:
66%

Te komolyan ilyeneket és hasonlókat keresel?

"szabadidejükben matematikai meg különböző logikai feladatokat oldottak meg"

Te apádba vagy szerelmes...

2020. máj. 23. 17:57
 6/39 anonim ***** válasza:
37%
Most komolyan mindenkinek "műszaki zseninek" kellene lennie? Mi van akkor, ha a másik ember más dolgokban tehetséges, nem ilyen téren? Akkor ő már értéktelen?
2020. máj. 23. 17:57
 7/39 anonim ***** válasza:
42%
Azért azt nem lehet elvárni, hogy mindent meg tudjon csinálni. Az ilyen matematikus zsenik meg baromi unalmasak általában.
2020. máj. 23. 18:00
 8/39 A kérdező kommentje:
#7 Igen, aki nem érti meg őket, azoknak unalmasok.
2020. máj. 23. 18:03
 9/39 anonim ***** válasza:
66%
Ez az egész úgy jön le, mintha csak azok lennének emberek, akik a felmenőidhez hasonlatosak, a többi meg kb. selejt. Isten mentsen meg engem egy ilyen nőtől, akkor inkább vagyok egyedül.
2020. máj. 23. 18:12
 10/39 A kérdező kommentje:
Így van, számomra ők a példaképek.
2020. máj. 23. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!