Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy elvárás ez a férfiaktól?
Én úgy nőttem föl, hogy apukám és az ő apukája is, elég okos ember volt, papám matematikus volt, apukám villamosmérnök, és ezek mellett a kerti dolgokhoz, szereléshez is értettek. A fűnyírótól kezdve, az áramon keresztül, mindent megjavítottak, ritka esetben kellett szakembert hívniuk, és ezek mellett a kerti munkához, mint a metszés, szüretelés, borkészítés is értettek. És ezek mellett "pihenés képen", szabadidejükben matematikai meg különböző logikai feladatokat oldottak meg és beszélgettek róla.
Számomra ilyen egy férfi példa, de nem tudom, a mai világban tudnék-e még ilyen férfit találni... A legtöbbjük egy fűnyírót nem tud bekapcsolni, és buták is... Nagyon nagy elvárás ma már, hogy olyan legyen egy férfi, mint apámék voltak?
N/24
Vannak most is ügyes srácok és régen is voltak kétbalkezesek.
Nem nagy elvárás szerintem. Csak te is tudj cserébe olyat adni, amit egy ilyen férfi elvár.
Úristen, kérdező. Te beteg vagy, komolyan! Nem ezek a legfontosabb dolgok az életben, kár hogy erre 24 évesen se jöttél rá.
Nőként nagyon tanácsolom neked, hogy változtass a hozzáállásodon, mert csúnyán p..fára fogsz esni.
Te komolyan ilyeneket és hasonlókat keresel?
"szabadidejükben matematikai meg különböző logikai feladatokat oldottak meg"
Te apádba vagy szerelmes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!