Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy elvárás ez a férfiaktól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárás ez a férfiaktól?

Figyelt kérdés

Én úgy nőttem föl, hogy apukám és az ő apukája is, elég okos ember volt, papám matematikus volt, apukám villamosmérnök, és ezek mellett a kerti dolgokhoz, szereléshez is értettek. A fűnyírótól kezdve, az áramon keresztül, mindent megjavítottak, ritka esetben kellett szakembert hívniuk, és ezek mellett a kerti munkához, mint a metszés, szüretelés, borkészítés is értettek. És ezek mellett "pihenés képen", szabadidejükben matematikai meg különböző logikai feladatokat oldottak meg és beszélgettek róla.

Számomra ilyen egy férfi példa, de nem tudom, a mai világban tudnék-e még ilyen férfit találni... A legtöbbjük egy fűnyírót nem tud bekapcsolni, és buták is... Nagyon nagy elvárás ma már, hogy olyan legyen egy férfi, mint apámék voltak?

N/24

2020. máj. 23. 17:44
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
50%

"Normális gyerekkort szeretnék a gyerekeimnek, mint amilyen nekem is volt, nem a négy fal közé bezárni őket."

Felvilágosítalak: létezik játszótér, el lehet vinni a gyereket uszodába, vagy egyéb sportfoglalkozásokra, ahol ki tudja magát mozogni.

Attól, hogy kertes házban laksz, még nem az a világ közepe.

Érdekes, panelban laktam mindig, de a gyerekkoromat a játszótéren töltöttem, és a mai napig imádok mozogni. Jé, nekem is normális gyerekkorom volt, 6 éven keresztül úszásoktatásra is jártam. Sőt, apukám hobbija a horgászat, így sokszor mentünk el horgászni is.

Attól, hogy valaki panelban lakik, nem kötelező állandóan bent r..hadni. Miért feltételezed azt, hogy csak a kertes házban élő gyerekek szaladgálnak kint a szabad levegőn?

Apád mit szól, hogy ennyire buta vagy? Neked milyen végzettséged van? A főzés pedig nem nagy tudomány. A lakásod villanyhálózatát is te szereled meg?

A lelki dolgokkal mikor foglalkozol? Az, hogy anyagiakban tudsz valamit nem nagy dolog, bárki, akinek van hozzá affinitása, türelme, kedve, nyilván fontos az, hogy értsen is hozzá, meg tudja tanulni. De képzeld, nem mindenkit köt le a villanyhálózat, a barkácsolás, és a matematika.

Mennyire vagy jártas a pszichológiában, a lelkifolyamatokban, önismeretben és az önszeretetben? Mennyire fontos neked a saját egészséged?

Ja, és csak nem mellékesen, ott a számológép, ha valamit ki kéne számolni.

2020. máj. 23. 20:56
 32/39 anonim ***** válasza:
33%
30# De a te párod nem 3 diplomás, vezető beosztású férfi 4 szobás házzal és havi 1 milliós keresettel. Sajnálom ő is kiesett.
2020. máj. 23. 21:01
 33/39 anonim ***** válasza:
30%

Értem mire gondolsz - Apámat 17 évesen ismertem meg, és akkor először találkoztam "igazi túlélővel", nitrohigítót öntöttünk a tankba, mert kifogyott a benzin :)

Szerencsére sokmindent tanultam, tapasztaltam, és a korosztályommal ellentétben bármire képes vagyok, pl. jelenleg a kocsim önindítója nem működik, és én direktbe bekötöttem az aksira, levegőszűrőn bevezettem a drótot, és indításkor kulcs elfordít, drót összeérint, szikrázik, de indul :)

És ismerősi, haveri körben tudom, milyen idegesítő, mikor valaki életképtelen, és egy egyszerű problémánál elkezdi nyomkodni az okostelefonját, hogy jöjjön már valaki, aki segít neki!!!

29/F

2020. máj. 23. 21:06
 34/39 anonim ***** válasza:
78%

"megszerelik az áramot"

Na ne mond már, tudod ki szereli meg az "áramot" ? Kolompárkánék az udvar végében.

🤣😂🤣

Aki ilyen értelmiségi, az hív egy villanyszerelőt, csak úgy mellékesen, hogy ne b...xa meg az áram.

Ja, és pénze is van dögivel hogy kifizesse a munkadíjjat.

2020. máj. 23. 21:17
 35/39 anonim ***** válasza:
26%
Ha van legalább egy BSc diplomád és Neked se okoz gondot összeütni egy vasárnapi ebédet, teljes mértékben reális az elvárás és reálos szakokon lehet válogatni, amilyen kolbász fesztivál van.
2020. máj. 23. 21:21
 36/39 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem ez nem nagy elvárás.
2020. máj. 24. 07:27
 37/39 anonim ***** válasza:
65%

Hmm, hat ha elvarod hogy pont ezekkel a hobbikkal rendelkezzen akkor az eleg gaz.

Az IT-s kollegak tudjak hogy egesz napos feladat megoldas utan nem az lesz a pihenes hogy meg tobb feladatot oldjon meg...

Amugy meg ha fizikai munkat vegzel akkor kreativ/mentalis hobbit erdemes uzni es forditva...

Szerintem nem nagy elvaras hogy valaki mindenhez is ertsen, epp a minap lattam a temaba egy nagyon erdekes eloadast. Arrol szolt hogy az IQ mennyire befolyásolja azt hogy mire vagy kepes. Magas iqju emberek kepesek olyan dolgokat is megcsinalni amihez nem feltetlen ertenek. Pld villanyszereles vagy vizszereles stb... De az alacsony iqju embereket szinte lehetetlen megtanitani bizonyos dolgokra

2020. máj. 24. 07:37
 38/39 anonim ***** válasza:
82%

Az a te bajod, hogy szokás szerint mint a nők többségének minden kell neked egyszerre. Legyen Einstein, de legyen azért Ryan Gosling is, legyen Edison de azért nyírja le a füvet is, stb.

Apámnak nincs diplomája (igaz akkoriban nem is volt "menő" diplomát tenni) mégis egy becsületes keményen dolgozó ember lett belőle aki szó szerint bármit megcsinál itthon és ahhoz képest, hogy én elektronikát tanultam néha még abban is odaver engem. Érdekes, 20-30 évvel ezelőtt ez a nőknek még elég volt. Ma már nem az, kell az a cafat papír hozzá, meg a menő állás, meg a menő autó. Ma már minden IS kell nektek. Talán az elvárásaitokkal van akkor a baj, azért nem találtok megfelelő férfit, mert amilyet ti kitaláltok olyan egyszerűen nem létezik.

[link]

2020. máj. 24. 11:45
 39/39 anonim ***** válasza:
64%
Azért nem irigylem azt a férfit aki egész napos munka, továbbképzések, háztartás ellátása után még szerelhet, javíthat is nálatok. És persze bármilyen felmerülő probléma esetén tőle várja majd mindenki a megoldást.
2020. máj. 24. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!