Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy elvárás ez a férfiaktól?
Én úgy nőttem föl, hogy apukám és az ő apukája is, elég okos ember volt, papám matematikus volt, apukám villamosmérnök, és ezek mellett a kerti dolgokhoz, szereléshez is értettek. A fűnyírótól kezdve, az áramon keresztül, mindent megjavítottak, ritka esetben kellett szakembert hívniuk, és ezek mellett a kerti munkához, mint a metszés, szüretelés, borkészítés is értettek. És ezek mellett "pihenés képen", szabadidejükben matematikai meg különböző logikai feladatokat oldottak meg és beszélgettek róla.
Számomra ilyen egy férfi példa, de nem tudom, a mai világban tudnék-e még ilyen férfit találni... A legtöbbjük egy fűnyírót nem tud bekapcsolni, és buták is... Nagyon nagy elvárás ma már, hogy olyan legyen egy férfi, mint apámék voltak?
N/24
Látom, azért az agyi értelmi szint nem öröklődött. Hiába okos apád, de te olyan sötét és ostoba vagy, mint az éjszaka.
Nem baj, ha majd érzelmi intelligenciára kerül sor, kíváncsi vagyok, hogy ők mennyire lesznek képesek erről beszélni, ami sokkal értékesebb és jobb, mint hogy pl. matematikai feladatokat tudj megoldani, vagy tudj barkácsolni.
Panelban meg nem kell füvet nyírni. Nem lehet mindenki ezermester, akkor a szakemberek éhen halnának. Egy villanykörtét mindenki ki tud cserélni, de egy villanyhálózat megbarkácsolását tanulni kell keményen. Akit meg nem érdekel a kertészet, hanem mondjuk az egészséges mozgásban gazdag életmód, vagy az olvasás.. akkor ő a te szemedben egy senki?
És tudod, az a legszörnyűbb, hogy számodra nem az a férfi minta a példa, aki szeret téged, úgy fogad el téged ahogy vagy, törődik veled, odaadóan gondoskodik majd a családjáról, gyerekével szívesen játszik, focizik, olvas neki, fontos számára az egészség..stb.
A hiba a te készülékedben van.
Számomra is imponáló, ha a férfi barkácsol, mindent meg tud szerelni a ház körül, kertészkedik, élvezi ezeket a dolgokat, leköti hogy valamit megjavíthat. Emellett fontos az intellektualitás is. Én is pl: mérnököt, orvost, közgazdászt tudok elképzelni magam mellé. És legyen sportos is.
Tudom, ezek nagy elvárások. De ha én is tudom nyújtani ezeket az elvárásokat(intelligens, okos, jó iskolát fejezett, főz-süt, jól néz ki, sportos), akkor elvárható a partnertől is hasonló.
25N
"Panelban meg nem kell füvet nyírni."
Jaa, hát az eleve szóba se jöhet nálam. Normális gyerekkort szeretnék a gyerekeimnek, mint amilyen nekem is volt, nem a négy fal közé bezárni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!