Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit szólnátok, ha egy nő teherbe esne tőletek ilyen körülmények mellett?

Figyelt kérdés

•12 év korkülönbség (nő 27, férfi 39)

•Mindketten függetlenek vagytok

•Barátság extrákkal kapcsolat: nem laktok együtt, nem a párotok, de több mint szexpartner, vannak közös programok

•Kölcsönös szeretet, tisztelet megvan, szerelem nem kimondottan; jól érzitek magatokat együtt, de a korkülönbség és életviteletek miatt nem gondoltatok többre, komolyabbra

•Mindkettőtök rendezett anyagi hátterű, saját ház/lakás, autó van

Ha egyszercsak derült égből villámcsapásként, óvszerrel való védekezés mellett kiderülne, hogy terhes a nő, mit szólnátok? Akarnátok, hogy vetesse el? Vagy komolyra fordítanátok a kapcsolatotokat és megtartanátok a babát? Bármilyen vélemény, lehetőség, élethelyzet, megtörtént eset is érdekel, ne tartsátok magatokban.

A kategória választásom talán nem a legjobb, nézzétek el.

Csatoltam szavazást is, de ha kifejtitek a véleményeteket, annak nagyon örülni fogok.

2020. jún. 19. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
68%
Ugyan,hagyjuk már mrg a történetet eredetiben,és kívánjunk minden jót. Ne vigyétek már el a gyk-s rosszindulat irányába.
2020. jún. 20. 13:26
 62/70 anonim ***** válasza:
27%
Szent igaz, hogy maga a kerdes tipik gyk-s krealmany. :D Minden jot mindenkinek, igy is tobb figyelmet kapott, mint amit erdemelt. ;)
2020. jún. 20. 13:42
 63/70 anonim ***** válasza:
62%

Akik, gratuláltak a Kérdezőnek, miért lettek lepontozve??

Mi rosszat írtunk, ami miatt le kellett pontozni??

2020. jún. 20. 13:45
 64/70 anonim ***** válasza:
30%
Kedves kérdező én vagyok azt hiszem az 5# akit durván lepontoztak. Szeretnék gratulálni a döntéshez és szeretném hogy tudd a legjobb döntést hoztatok Azzal hogy az élet mellett altatok ki. Nagyon sok boldogságot kiváló egészséget kívánok nektek!
2020. jún. 20. 14:42
 65/70 A kérdező kommentje:

Köszönjük szépen a sok kedves kívánságot így ismeretlenül is, nagyon kedves tőletek!

A bunkó, kamut kiáltó hozzászóló(k)ra meg inkább nem is mondok már semmit, ha teljesebb ettől az életetek, egészségetekre. Bár lehet hogy kicsit nagy feneket kerítettem ennek a dolognak, iszonyúan ráparáztam, de ez talán megérthető.

Orvoshoz pedig mindenképpen megyünk holnapután, igen. Maximum azt mondja, hogy jöjjek vissza 2-3 hét múlva, de én így leszek nyugodt, szeretnék vele beszélni is, nem vagyok felkészült, persze rengeteget szeretnék olvasni is, de akkor lesz bennem jó érzés, ha minél hamarabb voltam a nőgyógyászomnál.

És egyébként nem, nem ezzel a mondattal nyitott ajtót, de még mielőtt bármit is mondhattam volna, már rákérdezett. Bár félig poénnak szánta, ismeri minden rezdülésemet, és azt mondta, már a telefonban ahogy hallotta a hangomat, tudat alatt átsuhant a fején a gondolat, hogy mi van ha...

Ezt a gumi dolgot meg nem igazan értem, többen is írjátok, vagy lehet hogy csak egy valaki többször. Nem őmiatta húzunk gumit, emberek... mármint nem CSAK őmiatta. Nem is fér a fejembe, hogy gondoljátok ezt.

Na mindegy is, nem akarok bosszankodni a pár rosszindulatú hozzászóló miatt. A többségetek nagyon kedves volt és köszönöm mégegyszer! :)

2020. jún. 20. 18:26
 66/70 anonim ***** válasza:
48%
jaj de jó, most olvasom, mi történt :D sok sikert a babához és a kapcsolatotokhoz, bárhogy is alakuljon!
2020. jún. 20. 19:26
 67/70 anonim ***** válasza:
46%
Jó gyorsan kaptál az orvostól időpontot. Főleg most. Azt hogy csináltad? Komolyan érdekelne. Alapból is van várakozás, nem is kevés.
2020. jún. 21. 11:42
 68/70 A kérdező kommentje:
Nem kaptam időpontot. Mármint nem is kértem, bár a kérdésed szerintem csak provokáció. Ha mégsem: nálunk néhány hete újra normál kerékvágásban működnek az egészségügyi szolgáltatások, és azelőtt sem volt szükség időpontra, csak ilyenekre pl.hogy rákszűrés, méhszájseb fagyasztás, beavatkozások stb. Sima vizsgálatokhoz nem. Emiatt nem izgulok.
2020. jún. 21. 11:49
 69/70 anonim ***** válasza:
65%
Egyáltalán nem provokáció volt. -.- Csak egy sima orvoshoz lehetetlen nálunk, meg kb. minden ismerősömnél eljutni.
2020. jún. 21. 11:51
 70/70 A kérdező kommentje:
Ja, akkor bocsánat! Tudom, főleg nagyvárosokban ma már kb.mindenre kell időpont. Én egy nagyvároshoz peremkerületén lakom, lyan mint egy falu, saját kis orvosi rendelővel, két háziorvos, egy fogorvos és egy nőgyógyász dolgozik itt, még a fogorvoshoz sem kell időpont, csak nagyobb beavatkozásokhoz. Csak akkor persze van, hogy várni kell, de egy óránál többet még sehol sem vártam soha.
2020. jún. 21. 12:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!