Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit szólnátok, ha egy nő teherbe esne tőletek ilyen körülmények mellett?

Figyelt kérdés

•12 év korkülönbség (nő 27, férfi 39)

•Mindketten függetlenek vagytok

•Barátság extrákkal kapcsolat: nem laktok együtt, nem a párotok, de több mint szexpartner, vannak közös programok

•Kölcsönös szeretet, tisztelet megvan, szerelem nem kimondottan; jól érzitek magatokat együtt, de a korkülönbség és életviteletek miatt nem gondoltatok többre, komolyabbra

•Mindkettőtök rendezett anyagi hátterű, saját ház/lakás, autó van

Ha egyszercsak derült égből villámcsapásként, óvszerrel való védekezés mellett kiderülne, hogy terhes a nő, mit szólnátok? Akarnátok, hogy vetesse el? Vagy komolyra fordítanátok a kapcsolatotokat és megtartanátok a babát? Bármilyen vélemény, lehetőség, élethelyzet, megtörtént eset is érdekel, ne tartsátok magatokban.

A kategória választásom talán nem a legjobb, nézzétek el.

Csatoltam szavazást is, de ha kifejtitek a véleményeteket, annak nagyon örülni fogok.

2020. jún. 19. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
0%
Jó hülye sztori. Szexet óvszerben élvezni? Még szexkapcsolatban sem. Ebből sem lesz házasság.
2020. jún. 19. 19:27
 32/70 anonim ***** válasza:
33%
De gyerek se feltétlen. 3 napos késés és gumi. Ez így semmi. Majd akkor van gyerek, ha az orvos is megerősítette. Már itt bukott az egész.
2020. jún. 19. 19:36
 33/70 A kérdező kommentje:

Na ja, meg a két pozitív terhességi teszt, azt ki ne felejtsd. Orvoshoz meg így is úgy is mennem kell hétfőn, ha megtartjuk azért, ha nem, azért...

Még ma este találkozunk végül.

2020. jún. 19. 19:47
 34/70 anonim ***** válasza:
17%
No lennel, tudnad, hogy az orvos a tuti megmondoja. Hiaba volt 2 teszt, nem biztos a terhesseg. Jobbat talalj ki.
2020. jún. 19. 19:57
 35/70 anonim ***** válasza:
14%
Nekem csak egy dologgal van fenntartásom: nem terveztetek közös életet/jövőt. Se összeköltözést,se gyereket,párhuzamosan fut az életetek.Bár lehet,hogy pont így működne jól a kapcsolatok. Ez talány.
2020. jún. 19. 19:58
 36/70 A kérdező kommentje:

#31 sajnálom, ha veled óvszerben élvezhetetlen a szex, nem az én szegénységi bizonyítványom :)

#34 mégis honnan tudnám? Sosem voltam ezelőtt terhes. Bár igazad lenne, de ha igaz lenne amit írnál, nem lenne értelme a terhességi teszteknek.

2020. jún. 19. 20:39
 37/70 anonim ***** válasza:
22%

#36 onnan, hogy egy majdnem 30 eves no nehogy mar ne tudja. En sem voltam terhes, megis tisztaban vagyok alap dolgokkal. Fals pozitiv teszt is van. Sot, nagyobb bajt is jelezhet, mint egy gyerek.

Ha valaki pozitivat tesztel, akkor meg amugy is orvos a vege, szoval, van ertelme a tesztnek. Ur isten.

2020. jún. 19. 20:57
 38/70 anonim ***** válasza:
17%
Majd írd meg légyszi, hogy végül hogyan is döntöttetek. :)
2020. jún. 19. 21:53
 39/70 anonim ***** válasza:
66%
Én is nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre! Szurkolok hogy bárhogy is döntsetek, jó legyen nektek. Olyan szeretettel írsz erről a pasiról, szerintem nem reménytelen a helyzet. És szerintem nem feltétlenül kell a szerelem egy jó kapcsolathoz. Kölcsönös tisztelet, bizalom, jó szex szerintem össze tud fogni két embert. De ezt nektek kell érezni úgyis. Sok sikert és írj majd!
2020. jún. 19. 21:58
 40/70 anonim ***** válasza:
32%
Engem is érdekel, hogy mi lesz.
2020. jún. 19. 22:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!