Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit szólnátok, ha egy nő teherbe esne tőletek ilyen körülmények mellett?
•12 év korkülönbség (nő 27, férfi 39)
•Mindketten függetlenek vagytok
•Barátság extrákkal kapcsolat: nem laktok együtt, nem a párotok, de több mint szexpartner, vannak közös programok
•Kölcsönös szeretet, tisztelet megvan, szerelem nem kimondottan; jól érzitek magatokat együtt, de a korkülönbség és életviteletek miatt nem gondoltatok többre, komolyabbra
•Mindkettőtök rendezett anyagi hátterű, saját ház/lakás, autó van
Ha egyszercsak derült égből villámcsapásként, óvszerrel való védekezés mellett kiderülne, hogy terhes a nő, mit szólnátok? Akarnátok, hogy vetesse el? Vagy komolyra fordítanátok a kapcsolatotokat és megtartanátok a babát? Bármilyen vélemény, lehetőség, élethelyzet, megtörtént eset is érdekel, ne tartsátok magatokban.
A kategória választásom talán nem a legjobb, nézzétek el.
Csatoltam szavazást is, de ha kifejtitek a véleményeteket, annak nagyon örülni fogok.
Na ja, meg a két pozitív terhességi teszt, azt ki ne felejtsd. Orvoshoz meg így is úgy is mennem kell hétfőn, ha megtartjuk azért, ha nem, azért...
Még ma este találkozunk végül.
#31 sajnálom, ha veled óvszerben élvezhetetlen a szex, nem az én szegénységi bizonyítványom :)
#34 mégis honnan tudnám? Sosem voltam ezelőtt terhes. Bár igazad lenne, de ha igaz lenne amit írnál, nem lenne értelme a terhességi teszteknek.
#36 onnan, hogy egy majdnem 30 eves no nehogy mar ne tudja. En sem voltam terhes, megis tisztaban vagyok alap dolgokkal. Fals pozitiv teszt is van. Sot, nagyobb bajt is jelezhet, mint egy gyerek.
Ha valaki pozitivat tesztel, akkor meg amugy is orvos a vege, szoval, van ertelme a tesztnek. Ur isten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!