Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit szólnátok, ha egy nő teherbe esne tőletek ilyen körülmények mellett?

Figyelt kérdés

•12 év korkülönbség (nő 27, férfi 39)

•Mindketten függetlenek vagytok

•Barátság extrákkal kapcsolat: nem laktok együtt, nem a párotok, de több mint szexpartner, vannak közös programok

•Kölcsönös szeretet, tisztelet megvan, szerelem nem kimondottan; jól érzitek magatokat együtt, de a korkülönbség és életviteletek miatt nem gondoltatok többre, komolyabbra

•Mindkettőtök rendezett anyagi hátterű, saját ház/lakás, autó van

Ha egyszercsak derült égből villámcsapásként, óvszerrel való védekezés mellett kiderülne, hogy terhes a nő, mit szólnátok? Akarnátok, hogy vetesse el? Vagy komolyra fordítanátok a kapcsolatotokat és megtartanátok a babát? Bármilyen vélemény, lehetőség, élethelyzet, megtörtént eset is érdekel, ne tartsátok magatokban.

A kategória választásom talán nem a legjobb, nézzétek el.

Csatoltam szavazást is, de ha kifejtitek a véleményeteket, annak nagyon örülni fogok.

2020. jún. 19. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 A kérdező kommentje:
#20 jézusom, te normális vagy? Te elolvastad egyáltalán a kérdés alatt a leírásomat, és amiket később írtam? Kész agyhalottnak tűnsz. Írtam világosan, hogy ha ő nem akarja, én nem fogom megtartani. Én nem akartam ezt a babát és nem "csináltattam fel magam védekezés mellett". Idióta!!
2020. jún. 19. 16:20
 22/70 anonim ***** válasza:
100%
Két opciót tudok elképzelni attól függően, hogy mit szól a terhességhez. Vagy egyáltalán nem akarja, ezért azt mondja, hogy inkább vetesd el és akkor utána még barátként egy darabig melletted áll, de a szexkapcsolatnak vége. Vagy ha szeretne gyereket (jó, nem így képzelte el, de azért egész jó a viszonyotok, szóval belefér neki), akkor azt mondja, hogy tartsd meg, fizeti a gyerektartást meg besegít néha a nevelésbe, szóval kb. mint egy válás után. Nekem nem tűnik túl reálisnak, hogy akkor ti most összeköltöztök, együtt nevelitek és jön majd a szerelem és minden egy filmszerű idilli jelenet lesz. Ha eddig nem akart kapcsolatot, akkor nem valószínű, hogy emiatt majd megváltozik. Bár aztán ki tudja, ha olyan az értékrendje, akkor még az is lehet, hogy veled marad még akkor is, ha nem szeret.
2020. jún. 19. 16:24
 23/70 anonim ***** válasza:
38%
Ah, minden félévben van egy ugyanilyen kérdés. Uncsi. Ami oda fut ki, hogy a faszi jaj de boldog és összejönnek. Az álomvilágban talán. Várjuk a provokáció végkifejletét...
2020. jún. 19. 16:30
 24/70 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, sajnálom, hogy ilyen unalmas az életed. Miért is provokáció? Kit provokálok azzal, hogy leírtam? Jól esett leírni, hisz nem mondhatom még el senkinek.

Nem tudom, milyen álomvilágról beszélsz, a szavazóknak minimum a fele az összeköltözést és gyereknevelést választotta opciónak, valószínűleg gyakoribb az ilyen, mint gondolnánk...

Mindenesetre félek és ideges vagyok, mert minél többet gondolkodom, annál inkább rájövök, hogy akárhogy is lesz, gyökeresen megváltozik az életem. Ő egy biztos pont az életemben, ha ő esetleg már nem lesz, hirtelen minden olyan üres lesz...ezer éve ismerem, mindig mindenben számíthattunk egymásra, nem akarom elveszíteni.

Ha meg arra gondolok, hogy esetleg egy család leszünk, attól félek, mi lesz, ha az úgymond langyos vízben élve később mégis összetalálkozok életem szerelmével? Az még rosszabb lenne, mint az előző eset. Nem hagynám ott a családot, és kínszenvedés lenne minden.

Ha pedig baba nélkül "együtt maradunk", akkor valószínűleg sohasem lesz már ugyanolyan a kapcsolatunk, mint volt.

Cikáznak a fejemben a gondolatok, és egyre idegesebb vagyok. Szeretném már letudni, elmondani, megkönnyebbülni legalább annyival, hogy ő is tud róla. Mit gondoltok egyébként arról, hogy ma beszélni vele? Este 21.30-kor végez a munkával és fáradt olyankor, ezért mondtam neki a holnapot, hogy kipihent legyen. De holnap én leszek hulla, mert éjszaka így én nem fogok tudni aludni :(

2020. jún. 19. 17:20
 25/70 anonim ***** válasza:
70%

Ez azért elég fontos hír, érthető ha nem akarsz vele várni holnapig. Ha azt mondod, hogy sürgős dologról van szó, akkor valószínűleg így este is szakít rád időt, még ha nem is tudja az okát.

Amúgy csináltál több tesztet vagy csak egyet?

2020. jún. 19. 17:27
 26/70 A kérdező kommentje:

Igen, így lesz szerintem, köszi.

Két tesztet vettem ma reggel, mindkettő egyértelműen pozitív lett.

2020. jún. 19. 17:44
 27/70 anonim ***** válasza:
64%
Én egyértelműen vállalnám a felelősséget, ha ilyesmi történik. Azért álljon már meg a menet, nem állatok vagyunk. Ha valakivel összejárok, a minimum, hogy kedvelem, nem akarok neki rosszat. Ilyen helyzetben természetes, hogy mellette állok és támogatom, nem elsunnyogok mint valami kisfiú. Csak a gyáva, felnőni nem képes férfiak nyögik be azt, hogy te kölykök, old meg.
2020. jún. 19. 18:10
 28/70 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem vagy biztos a kapcsolatban- mert egy baràtsàg extràkkal kapcsolat nagyon nem az!!- , jobb csak a gyerek miatt NEM belekezdeni. De ha amùgy is akarnàl gyereket ès belekalkulàlod, hogy esetleg egyedulàllò anya leszel,ès el bîrsz tartani egy gyereket , akkor talàn el lehet gondolkozni rajta...,,màskülönben íràny a nôgyôgyàsz, nehogy kifuss az idôbôl!
2020. jún. 19. 18:15
 29/70 anonim ***** válasza:
46%

"a szavazóknak minimum a fele az összeköltözést és gyereknevelést választotta opciónak"

Persze, a sok nő felszavazta. Elhiheted, hogy egy férfi az esetek többségében, akinek így jön össze gyerek, a világ végére is elmenekülne. Marha hiteles egy ilyen szavazás. :D

2020. jún. 19. 18:34
 30/70 anonim ***** válasza:
72%

Én nőként mondom, hogy nem tartanám meg. Eleve nem jöhetsz ki jól belőle. Ha meglenne a szikra (nem csak a szexben), akkor a közös programokon már régen fel kellett volna lobbannia a szerelemnek.

Három lehetőség van:

1. Ő is szeretné a gyereket, belekényszerültök egy családosdiba, együttélésbe és csak szenvedtek amikor rájöttök, hogy hosszútávon képtelenel vagytok egymást elviselni.

Aztán lelép a fenébe amikor már megvan a gyerek, te magadra maradsz, maximum kapod a gyerektartást és ennyi.

2. Erre van a legkisebb esély: boldog család lesztek, életetek végéig.

3. Egyikőtök sem akarja és elveteted, de szerintem ezután már nem lesz ugyanolyan a viszony mint előtte.

2020. jún. 19. 19:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!