Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit szólnátok, ha egy nő teherbe esne tőletek ilyen körülmények mellett?

Figyelt kérdés

•12 év korkülönbség (nő 27, férfi 39)

•Mindketten függetlenek vagytok

•Barátság extrákkal kapcsolat: nem laktok együtt, nem a párotok, de több mint szexpartner, vannak közös programok

•Kölcsönös szeretet, tisztelet megvan, szerelem nem kimondottan; jól érzitek magatokat együtt, de a korkülönbség és életviteletek miatt nem gondoltatok többre, komolyabbra

•Mindkettőtök rendezett anyagi hátterű, saját ház/lakás, autó van

Ha egyszercsak derült égből villámcsapásként, óvszerrel való védekezés mellett kiderülne, hogy terhes a nő, mit szólnátok? Akarnátok, hogy vetesse el? Vagy komolyra fordítanátok a kapcsolatotokat és megtartanátok a babát? Bármilyen vélemény, lehetőség, élethelyzet, megtörtént eset is érdekel, ne tartsátok magatokban.

A kategória választásom talán nem a legjobb, nézzétek el.

Csatoltam szavazást is, de ha kifejtitek a véleményeteket, annak nagyon örülni fogok.

2020. jún. 19. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
59%
az egész gyik népe itt izgul a Kérdezőért :D
2020. jún. 19. 22:34
 42/70 anonim ***** válasza:
23%
Bár kérdés miért is izguljunk?
2020. jún. 19. 22:37
 43/70 anonim ***** válasza:
62%
hogy jól alakuljanak végül a dolgok akárhogy is döntenek
2020. jún. 19. 22:42
 44/70 anonim ***** válasza:
27%

Én ezt az estét nem azzal tölteném, hogy vajon mit fog szólni ő. Azzal tölteném, hogy mit szólok ehhez a helyzethez én. Ketten csináltuk, ketten hoztuk össze, ketten vagyunk felelősek érte, de még is bennem növekszik ez a kis lény.

Egy kicsit befelé fordulnék és megpróbálnám meghallani mit mond az én lelkem. Megpróbálnám megérteni miért kellett ennek így lennie, miért is választott minket szüleinek ez a pici. Szeretném-e felvállalni, hogy ha esetlegesen egyedül is, de életet adok neki, tudom-e a gondját viselni egyedül is, vagy ez teljességgel esélytelen.

Nem teheted függővé a saját életedet és a babáét sem egy ember akaratától. Meg kell hoznod magadban egy komoly döntést viszonylag rövid idő alatt, ami lehet az természetesen, hogyha ő nem vállalja, akkor elveteted. Ez viszont részedről is egy szívből jövő döntés legyen, ne pedig kényszer. Foglalkozz egy kicsit magaddal.

Én azt gondolom, hogyha olyan embertől leszek várandós, aki hosszú ideje fontos szerepet tölt be az életemben, akkor nem vetetném el a babát. Elég érettnek érzem magam az anyasághoz és biztos talajon állok ahhoz anyagilag, hogy esetlegesen teljes mértékben apa nélkül is gondoskodni tudjak róla. Viszont azt is gondolom, hogyha valaki hosszú ideje az életem fontos része, akkor annak oka van és vélhetően ennek olyan oka van, ami miatt eszébe sem jutna ne vállalni a felelősséget a tetteinkért. Egy percre sem jutna eszébe ilyen idős korunkban, hogy el kellene vetetni. Egy próbát megér a kapcsolat elmélyítése akár, de ha hosszútávon nem jön össze sincs baj. Attól még lehet jó apja a gyereketeknek.

2020. jún. 19. 22:56
 45/70 anonim ***** válasza:
33%

Engem is érdekel a történet vége..

Ugyanaz a véleményem amiről te is írsz, hogy félsz.

Összekötni az életem egy olyan férfivel akibe nem vagyok szerelme és mivan, ha közben rám talál?

Én ezt sose vállalnám, habár fiatalabb vagyok nálad, így még más dolgokat tarthatok fontosnak.

2020. jún. 19. 23:29
 46/70 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

De aranyosak vagytok, hogy itt izgultok értem :) Jól esett olvasni a segítőkész, pozitív hozzászólásokat, köszönöm! Sajnálom, hogy a rosszindulatúakat nem tudtam egyszerűen ignorálni, a valóságban nem szoktam így felkapni a vizet, de tegnap elég gyenge idegállapotba kerültem.

Na de jöjjön a lényeg: megnyugodtam. Képzeljétek, megtartjuk a babát. Úgy képzeljétek el, hogy neki egyáltalán nem is volt kérdés...Annyira nem, hogy szinte még én szégyelltem el magam, hogy nekem ennyire az volt.

Eleve olyan "viccesen" indult az egész mikor elmentem hozzá, féltem hogy mi lesz, pár percen belül megváltozik az életem, a torkomban dobogott a szívem, tartottam attól is, hogy ingerült lesz így késő este munka után egy ilyen hír hallattán. Erre viccesen majdhogynem azzal fogad, pár perc után, hogy "csak nem kisbabánk lesz?"

Nem akartam, hogy úgy érezze, nyomás van rajta, mondtam neki, hogy miattam nem kell megtartani, ha ő nem szeretné. Erre azt mondta hogy ne vicceljek, én vagyok a legfontosabb ember az életében, és nem tudna sem tükörbe, sem az én szemembe nézni többé.

Átbeszélgettük majdnem az egész éjszakát, a közeljövőre vonatkozó terveinkről, a kapcsolatunkról, mindenről, fél 5 körül feküdtünk le aludni, ő még alszik.

Egyébként rengeteget nőtt a szememben, mármint eddig is tudtam, hogy felelősségteljes, nagyon jó ember, de az egész tegnapi viselkedésével, reakciójával, szavaival minden várakozásomat maximálisan felülmúlta. Nagyon jó meglátásokat mondott és ráébresztett sok mindenre. Most ahogy mellette fekszem az elmúlt este és éjjel történései után, úgy érzem, jobb embert nem is kívánhatnék magam mellé, és jobb apát nem is kívánhatnék a gyermekünknek. Arra gondolok, azért nem vagyok belé szerelmes, mert amit érzek az egy sokkal erősebb, tisztább, igazibb érzés, a legjobb barátom, lelki társam ő. Mindenkinél jobban ismer, és az hogy ő van, ezerszer többet ér nekem, mint bármilyen szerelem ami egyszer jön, aztán megy...

Köszönöm mégegyszer a kedves, segítő hozzászólásokat, és hogy itt izgultatok velem együtt! :) Már nem kell.... :)

2020. jún. 20. 09:43
 47/70 A kérdező kommentje:
Ja és képzeljétek, még azt is mondta, ma mindenképpen intéz magának fél nap szabit hétfőre, hogy el tudjon kísérni az orvoshoz.
2020. jún. 20. 09:48
 48/70 anonim ***** válasza:
66%
Szuper! Legyetek mindig nagyon boldogok, jó egészséget, könnyű szülést és sok-sok szép, örömteli, meghitt pillanatot! :)
2020. jún. 20. 09:50
 49/70 anonim ***** válasza:
62%
De jó olvasni amiket írsz!Sok boldogságot Nektek! Látjátok,az élet nagy rendező. És aki totálisan lehúzza a szexkapcsolatot bizonyára rájön,hogy ez akár ilyen módon is alakulhat.
2020. jún. 20. 10:03
 50/70 anonim ***** válasza:
27%

Jó volt olvasni, hogy ennyire melletted áll, ugyanakkor nem kerülte el a figyelmem, mennyire függtél az ő véleményétől. Persze szép dolog, hogy nem akartad megkerülni, és szeretted volna vele átbeszélni, de olyan ez most kicsit nekem, hogy abszolút ő a döntéshozó, ha nem akarja a babát, elveteted, ha akarja megtartod. Hogy te mit akartál, az nem nagyon derült ki. Ő akarja, így te is akarod. Ha ő nem akarta volna, te sem akarnád.

Na mindegy, a legjobbakat kívánom nektek, boldog babavárást.

2020. jún. 20. 10:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!