Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy körülbelül így kinéző nő tényleg túl kövér ahhoz hogy vonzó legyen?
Figyelt kérdés
Emberek, vonzónak találjátok ezt a nőt?
Bepróbálkoztam egy férfinál aki nekem nagyon tetszik, körülbelül egy súlycsoportban is lehetünk, de közölte hogy túl kövér vagyok és hogy keressem fel miután lefogytam
Teljesen kiábrándultam ebből férfiből, nem is azért mert elutasított, hanem a felkeresős szövege miatt
De kíváncsi vagyok hogy más emberek mit gondolnak
2020. jún. 15. 20:04
1/30 anonim válasza:
Nem az, szerintem elfogadható alak ez, nekem bejönne:).
2/30 anonim válasza:
Ez az átlagos testalkat, a pasi meg egy paraszt volt, nem kár érte.
3/30 Lachesys válasza:
ez egy tokatlag nem edzett test. a legtobb pasinak megfelel. a kiszemelted egy bunkonvolt, (nem azért mert a vekony nok jönnek be neki, hanem mi ez h fogyj le aztan gyere vissza?? persze erted? kiskhocsog :D
keress mast
4/30 anonim válasza:
Ez egy normál alkat. Nincs elhízva, talán az ilyen Fittnessz Norbiknak túlsúlyos lehrt. Rossz pasinál próbálkoztál, neki a modell alkatúak tetszenek.
5/30 anonim válasza:
Hol kövér ez a nő? Ne Schobert Norbira hajts, hanem valami normális pasira.
34F
6/30 anonim válasza:
Számomra ez az alak teljesen rendben van. Ez messze van a kövértől, még csak nem is husi. Viszont egy kikötésem van: valamit sportolj, heti 2-3x, tök mindegy mit, de mozogj és egyél egészségesen. Tunya, szemét kaját evő nővel nem jönnék össze.
7/30 anonim válasza:
Egy tirpak paraszt volt. Örülj, hogy megszabadultak tope.
8/30 anonim válasza:
Egyáltalán nem kövér, nekem például teljes mértékben bejön.
10/30 anonim válasza:
csak kifogás volt, mert nem tetszel neki, valószínűleg ő a nagyon vékony nőket szereti
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!