Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha kiábrándultam a férfiakból?
Figyelt kérdés
Annyiszor becsaptak már, hogy egyszerűen elegem van. Lehet itt írni, hogy majd biztos megtalálom az igazit, de én már nem hiszem. Ha már a 20-as éveimet szinte egyedül éltem le, nem hiszek már benne. Lehetek én akármilyen kedves, megértő, vagy áldozhatok bármennyit a külsőmre, a férfiaknak ez sem elég jó. Azok akikkel jártam is, pont utánam találták meg a nagy őt, csak én vagyok senkinek a nagy ő.2020. jún. 10. 09:32
11/20 anonim válasza:
Én is így vagyok, férfiban. Az első dolog, amit észben kell tartani, hogy semmivel sem vagy kevesebb azoknál, akiknek van kapcsolata. Rengeteg jó embert tudok, akik egyedül vannak, és rengeteg genny alakot, akik kapcsolatban. Házasság eleje mindig világraszóló, de én pár év után mindenhol azt látom, hogy szívás, csak kifelé mutatják az idillt. 30f
12/20 anonim válasza:
Szánalmas, hogy itt mindig azt hibáztatják, akit átvertek. A férfiak megcsalhatják, megverhetik, megalázhatják a nőt, őket nem terheli felelőség. A nő hibája minden, mert hónapokra, évekre előre kellett volna látnia. Azt meg ne mondja már nekem senki, hogy egy ember néhány randi alatt kiismerhető és onnantól már nem tud meglepetést okozni. Akinek meg elege lesz a csalódásokból és bezárkózik, azt azért b.sztatjátok, hogy nyitnia kellene. Gratulálok! :D
14/20 anonim válasza:
Ezt tegnap írta ki az egyik kolléganőd (ha nem te voltál, mert érdekes módon egyre több "egyforma" kérdés jön sorra nap mint nap):
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
A 4. komment az enyém, ajánlom figyelmedbe. Bár úgysem tanultok belőle, szóval szerintem felesleges is nektek bármit is írni.
15/20 anonim válasza:
#12: Azért ne feledkezzünk el a kettős mérce másik oldaláról sem: ha férfiak panaszkodnak a nőkre, akkor kapásból jön az oltogatás, hogy miért csak a "magamutogató" csajokat veszik észre, és ha valaki férfiként írja le a nőkkel kapcsolatos tapasztalatait, 0%-ra lepontozzák a válaszait, még jól bele is rúgnak, hogy mit nyafog, és kikiáltják nőgyűlölőnek, mert le meri írni azt, ami történt vele. Én sosem kezdeményeztem topmodell csajoknál, így csak azt tudom mondani, hogy teljesen átlagos csajoktól szedtem be nagyon keserű tapasztalatokat (hazudtak, hárítottak, eltűntek, volt, aki egyszerűen csak nem jött el a randira, és utána még írásban is jól megalázott). Egyébként tény, hogy semmit sem lehet előre látni, viszont az is tény, hogy mindig a nő választ, kivel akar együtt lenni. És aki mondjuk sorozatosan belemegy kihasználó vagy bántalmazó jellegű kapcsolatokba, ott nem csak a neki ártó féllel van baj. Amúgy meg szerintem a kérdezőnek ez az irtó nagy negativitás a legfőbb problémája, ha a mindennapi életben is ilyen, akkor nem csodálom, hogy a férfiak számára sem ő lett a nagy ő.
16/20 anonim válasza:
#16 azt aláírom, hogy a nők is művelnek disznóságokat a férfiakkal. Többnyire az is igaz, hogy a nő választ, de ez még nem szentesíti előre a férfi összes jövőbeli tettét. Megcsalás, fizikai bántalmazás, anyagi kihasználás semmilyen esetben sem elfogadható senki részéről. Olyan nincs, hogy a másik tehet róla, mert minek jött össze egy ilyen emberrel. Lehet, hogy nem látott tisztán, de a bűn mindig az elkövető felelősége, nem azé, aki ellen elkövették. Legyen szó férfiról, vagy nőről.
18/20 anonim válasza:
#16: Nyilván semmi nem szentesít semmit, csak azért ha valaki sorozatosan mondjuk erőszakos férfipartnereket fog ki magának, az elgondolkodtató. Nem csak erőszakos vagy kihasználó típusú férfiak léteznek (ha már a férfiakról van szó), más kérdés, hogy ki kiket vesz észre, és hogy kiknek ad esélyt. És azt sem véletlenül mondják, hogy csak azt lehet kihasználni, aki hagyja magát. Ez persze nem menti fel a rossz dolgot elkövetőt, viszont ő sem tudna megélni, ha nem lennének olyanok, akik hagyják magukat kihasználni. És amikor pl. egy nő számára még a tizedik kiadós verés után is kérdés, hogy lelépjen-e, na ott már nem csak a férfi a hibás. Vagy amikor bármelyik fél anyagilag sorozatosan lehúzza a másikat, ott sem csak az a hibás, aki ezt teszi, hanem az is, aki nem áll a sarkára, és nem mondja azt, hogy ebből elég.
19/20 anonim válasza:
Nokedlit pörkölttel, mert azt szeretem.
20/20 anonim válasza:
Üdv az átlagférfi világában.
Igyál egy sört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!