Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az probléma, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az probléma, ha az egyik fél a klasszikus férfi-női szerepekben hisz, míg a másik nem hisz benne?

Figyelt kérdés
Mondjuk a nő a klasszikus szerepek híve, a férfi inkább egyenlőséget preferálja.
2020. jún. 10. 08:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hosszú távon ez probléma tud lenni. De csak rajtuk áll, hogy találnak-e közös nevezőt a kérdésben. Én őszintén szólva inkább keresnék valakit, akivel ebből a szempontból is egyetértünk, mert amúgy ez nem egy kis apróság a mindennapi életben, szerintem.
2020. jún. 10. 08:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebből már nagyon hamar problémák lesznek. Nagyon alapvető különbség.
2020. jún. 10. 09:19
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Mivel az egyik egy fideszes debil, míg a másik inkább gondolkodó, nem.
2020. jún. 10. 09:30
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Gondolkodó? Akkora 200iq vagy #3-as, hogy rögtön politikai lepedőt húzol egy erkölcsi kérdésre. Az ilyen agyhalott emberek teszik tönkre a mai világot, pártállástól függetlenül.
2020. jún. 10. 09:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2020. jún. 10. 10:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hamar problémák lesznek ebből. Ez szerintem egy feloldhatatlan ellentét.
2020. jún. 10. 10:33
 7/10 A kérdező kommentje:

Mit gondoltok mi az oka a klasszikus szerepek túlromantizálásának? Autoriter szülői neveltetés? A világhoz való kritikátlan attitűd? Szerintem nem véletlen, hogy a nemi szerepek átalakulóban vannak, és lehet egy pár évtizeden belül el is fognak tünni.

Ezért preferálom a liberális gyereknevelést is, mert én úgy látom, hogy a kritikátlan attitüdért az erőteljes autoriter nevelés a felelős.

2020. jún. 10. 10:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A "klasszikus" gyereknevelést is lehet ésszel csinálni, és kell, hogy a gyerek valamilyen szinten tudja tisztelni a szüleit, illetve az idősebbeket. Ha mindent ráhagyunk a gyerekre, akkor öntörvényű és önző felnőtt lesz belőle, aki úgy fogja érezni, hogy neki senki és semmi nem szabhat korlátokat, ő mindig mindent jobban tud mindenkinél stb. Pedig senki sem tudhat mindent, és mindenki fölött állnak nála tekintélyesebb, többet tudó, tapasztaltabb emberek. A nemi szerepekről csak annyit, hogy tapasztalataim szerint leginkább a női nem szereti változtatni az álláspontját e téren, attól függően, hogy melyik a kényelmesebb/hasznosabb a számára. Pl. a legtöbb nő azt hangoztatja, hogy ő aztán nem kezdeményez férfiaknál, mert az a férfi feladata (ráadásul olyan indokkal, hogy az egyenlőség szerintük pl. csak a szavazati jogra meg a fizetésekre terjed ki), de szerintem ugyanannyian lennének felháborodva, ha az ágyban szexuális rabszolgáknak kellene lenniük, mint régen oly sokszor. Vagyis akkor ezek szerint a nők által kiharcolt egyenlőség mégiscsak kiterjed pl. arra is, hogy az ágyban a női élvezetre is oda kelljen figyelni. De akkor most vannak nemi szerepek vagy nincsenek?
2020. jún. 10. 11:19
 9/10 anonim ***** válasza:
36%
Nincsenek átalakulóban, csak egy hangos kisebbség ugat folyamatosan hangosan a media általi hátszélben. A lényeg, hogy összelegyen ugrasztva mindenki, mert akkor könnyű megvezetni a birka társadalmat. A nők utálják a férfiakat és fordítva. A heterók utáljak a meleget és for [link] Mindig is voltak melegek, elvoltak mint a befőtt, hirtelen életbevágó probléma lett az elfogadásuk az elmúlt 20-30 évben. Nézd meg milyen emberek nőnek fel a csonka családokban, nem csoda, hogy milyen céltalan, fogalmatlan a mai világ. A túlzottan szigorú nevelés sem jó, mert ott borítékolható, hogy elkattan az egyén amint megteheti, de a liberális fertő meg a másik véglet. Továbbra is két nem van, nrm véletlenül különbözünk, DE kiegészítjük egymást. Ezért áll ferfiból és nőből egy család, akárhogy is csűri a sok genderidióta. A helyes út, az arany középút.
2020. jún. 10. 11:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki beszélt már olyan idősekkel akik tényleg klasszikus férfi-női szerepben éltek és neveltek gyereket annak tök egyértelmű, hogy mi a baj ezzel. Pláne ha a gyerekeikkel is beszélt vagy belelátott ebbe a családba. Nem véletlenül tűnnek ezek el szépen lassan. A nők számára ez igazi börtön, a férfinak meg kb nulla kapcsolata van a gyerekekkel. Én megmondom őszintén, hogy sosem találkoztam még boldog családdal úgy, hogy az anya csak anya volt és ennyi. A legjobban a gyerekek szívták meg mert sosem volt az apjuk az életük része. Aki ezt nem tudja belátni vagy aki nem képes ennél komolyabb dolgokra az nagy valószínűséggel nem lesz az ideális pár senkinek sem.
2020. jún. 10. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!