Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy klasszikus a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy klasszikus a kérdés, de ha egy független férfi és nő kedveli egymást, mindig együtt vannak, akkor miért csak barátok?

Figyelt kérdés
2020. jan. 9. 19:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
28%
Mert a nő szerint nincs meg a kémia.
2020. jan. 9. 19:31
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert talán a barátságot többre nézik, mint hogy kapcsolatban legyenek és ezzel a barátságukat is tönkretennék.
2020. jan. 9. 19:38
 3/20 A kérdező kommentje:

Na jó,de ha egymást kedvelik,jó embernek is tartják egymást,az nem elég,nem fontos a mai álszent világban? A nők mindig azt mondják,hogy legyen kedves,humoros,jóképű az illető.. ezek miért nem elég tényezök?

De ha a nő nem akar semmit,akkor miért érzi jól magát vele mindenhol(buszon, utcán stb) és miért várja el a segítséget,támogatást?

2020. jan. 9. 19:46
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem vonzódnak egymáshoz. Plusz vannak dolgok amiket pl szeretek egy emberben (inkabb kedvelek pl barati szinten) mert illik hozza de ugyanezt egy kapcsolatban nem szeretnem.
2020. jan. 9. 19:59
 5/20 A kérdező kommentje:
De az egyik félnek gondolni kell arra,hogy esetleg a másik érezhet valamit esetkeg nem de? Mondjuk egy értelmes felnőtt nő akinél már elég sok tapasztalat van az életben tudhatná,hogy nem illik egy független csávóval sülve főve együtt lenni. Barátkozni egy nőnek nővel kell..soha nem szabad egy hímneművel mert általában ők többet éreznek...utána meg jönnek a csalódások stb. De javítson ki valaki ha tévedek!
2020. jan. 9. 20:10
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

“nem illik egy független csávóval sülve főve együtt lenni. Barátkozni egy nőnek nővel kell..soha nem szabad egy hímneművel mert általában ők többet éreznek.”

Mi az, hogy “illik”, meg “kell”..ilyen nincs...

Az emberek akkor maradnak barátok, ha nincs vonzalom, ami egy kapcsolatban (szerintem) feltétlenül szükséges. Egyáltalán nem biztos, hogy ez idővel kialakul. Nekem is nem egy férfi barátom van. Szeretjük egymást emberileg, jól elvagyunk együtt, közös programokat csinálunk, és tanácsokat adunk egymásnak az ellenkező neműekkel kapcsolatban. Tisztában vagyunk egymás értékeivel, de egyszerűen nem vonzódunk egymáshoz, kész. Ezen nincs mit ragozni.

2020. jan. 9. 20:34
 7/20 anonim ***** válasza:
64%
Így van, de attól még jó vagy neki lelki szemetesládának.
2020. jan. 9. 20:35
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjuk már ezt az illik dolgot. Nem illik rosszat mondani masokról a hatuk mögött mégis mindenki csinálja néha-néha. Nem illik,utcan pisilni mégis csinalják sokan.

Nem illik szürcsölni, hangoskodni, orrba túrni, fellökni masokat es megis napi szinten hallani.

Na ezeket tényleg nem illik de ettől függetlenül léteznek.

De nincs megszabva sehol hogy egy nő meg egy férfi ne lehetnének barátok.

Mondok egy peldát. Van 2 nagyon jó férfi barátom. Egyikükhöz sem vonzódom és ők sem hozzám (ők amúgy legjobb barátok). Nem találkozunk olyan gyakran, mondjuk havonta akkor is nagyobb társaságban. Ez igaz. De ha mi úgy döntenénk hogy hármasban mászkálunk vagy akár csak az egyikkel az mégis miért változtatna ezeken a dolgokon? Évek óta barátok vagyunk ha vonzódás lett volna,már történt volna csak hogy nincs. Nem is lesz. Szeretem őket mint embereket, de egy kapcsolatra nem ilyen embereket keresek. Ennyi.

Plusz van egy bátyám ami elégge hatással ia volt rám gyerekkoromtól kezdve. Talán az ő hatásara (aztan a franc tudja) van egy fiúsabb/férfiasabb oldalam is, simán elbeszélgetek olyan témákról is amik férfiasabbak. Tapasztaltam a testvérem révén hogy a férfiak (átlagban v az én környezetemben) kevésbé problémáznak, egyszerűbben gondolkodnak, nem komplikáljál túl a dolgokat, lazábbak, kevésbé sértődékenyek stb. Nem "jobbak" mint a nők de másmilyenek és ez olykor üdítő tud lenni. Más vélemények, más stílus egy férfiban. Jól el lehet velük dumalni, sörözgetni, billiárdozni stb es igen szerelmi dolgokról (nem túl intim) is szoktunk beszélni mert más perspektivából látjuk a dolgokat.

Miért ne lenne ez illendő? Mi lenne ezzel a baj?

2020. jan. 9. 20:56
 9/20 A kérdező kommentje:

Értem én a válaszadók válaszát.. sok igazság van benne,de én akkor is azt mondom,hogy nem létezik ffi/nő barátság!

Lehet,hogy a nő nrm lesz full szerelmes nyálcsorgatva szerelmes a csávóba mint s fiatal szenvedélyes korában de úgy van vele,hogy normális ember,jóképű,jó humorú,nem agresszúv,nem iszik stb.. egy próbát megér és majd kiderül. Nincs mit veszíteni mert szabadakarattal rendelkezö emberekről beszélünk.Egyébként meg.. akik szinte minden nap együtt vannak órákat, és facen is folytatják,ott már kialakult valami szerintem.

De említek akkor egy másik példát.. lehet,hogy a nő mondjuk csak barátként tekint a ffira,de ha a nő úgy néz ki mint J.lo, vagy Katy Perry,akkor ne várja el,hogy a hetero fiatalabb Pistike csak semleges barátként fogja kezelni,mert tuti nem úgy fog rá tekinteni.

Vagy gyorsan nézzük a fordított esetet.. egy nő ha mindig együtt van egy fiatalkori Banderas, vagy Jason Statham hasonmással,100%,hogy nem fogja legbelül barátként kezelni,nézni. Nos.. szerintem ezért sem létezhet ffi,női barátság! Jaa.. a szexhez meg nem feltétlenül kell kémia. A szükség nagy úr szokták mondani.

2020. jan. 9. 21:13
 10/20 anonim ***** válasza:
82%

Te akkora tévedésben élsz, és olyan hülyeségeket írsz, hogy az hihetetlen...attól még, hogy te ilyen helyzetbe kerültél, nem törvényszerű, hogy másnál is így alakulnak a dolgok. Inkább lépj túl rajta és törődj bele...

A világ nem ilyen fekete-fehér, plusz ne tudd már jobban, hogy mások mit éreznek, vagy mit gondolnak....

2020. jan. 9. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!