Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy klasszikus a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy klasszikus a kérdés, de ha egy független férfi és nő kedveli egymást, mindig együtt vannak, akkor miért csak barátok?

Figyelt kérdés
2020. jan. 9. 19:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Mellesleg amiket a példáidban említesz azt hívják vonzalomnak, és ha ez megvan, akkor nyilvánvaló, hogy az ember nem tud barátként tekinteni a másikra, de az teljesen mindegy, hogy hogyan néz ki, ha van kémia akkor van. Ha nincs, azt hívják barátságnak...

Ha neked nem kell vonzalom a szexhez, akkor nagyon sajnállak. Ilyenkor szoktak az emberek önkielégíteni..

2020. jan. 9. 21:26
 12/20 A kérdező kommentje:

Legyünk már őszinték..de csak magamból indulok ki!

Ha nekem valaki külsőre nem tetszik, azzal én egyáltslán nem is kommunikálok és nem tartom a viszonyt! És,hogy miért? Hát ezért.. mert nem tetszik. Aki azt mondja ,hogy egy olyan illetővel van együtt sülve főve,közvetlen felszabadult (baráti)viszonyban aki nem tetszik neki külsőre,az hazudik!

Egyébként meg de.. sok esetben a világ fehér és fekete.. a többi szín csak túlbonyolítás!

2020. jan. 9. 21:28
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

“Ha nekem valaki külsőre nem tetszik, azzal én egyáltslán nem is kommunikálok és nem tartom a viszonyt! És,hogy miért? Hát ezért.. mert nem tetszik. Aki azt mondja ,hogy egy olyan illetővel van együtt sülve főve,közvetlen felszabadult (baráti)viszonyban aki nem tetszik neki külsőre,az hazudik!”

Akkor te rohadt felszínes vagy, ha külső alapján választod meg a barátaidat, már ha vannak egyáltalán, de hogy őszinte baráti kapcsolatod sem volt még az is biztos. És ez a kommented meg is magyarázza, hogy miért nincs párkapcsolatod és miért kell “kényszerből” szexelned. Szánalmas vagy.

2020. jan. 9. 21:39
 14/20 A kérdező kommentje:

Bőven voltak párkapcsolataim,több mint egy átlagembernek,igsz nem vagyok már huszonéves..és mindig csak olyan barátnőim voltak,akik nrkem külsőre tetszettek. Igen.. nekem fontos a külső! Egyáltalán nem vagyok felszines,mert sok rusnya férfi haverom,barátom van. A legjobbak.. kebelhaverok! De én a csajokkal akkor sem haverkodom,barátkozom. Oké.. hazudnék ha azt mondanám,hogy nem lenne vagy nem volt rá példa az életemben,hogy egy csúnyácska lányra max haverként néztem,de utána kiderült,hogy ő többet szeretne tölem. Én meg őszinte voltam vele idejében,hogy ne haragudj,de nem vagy az ideálom.. erre ő fél évig csskrtott nekem ott ahol tudott,zaklatott stb.

Tehát a nő férfit, a férfi nőt akar. De olyan,hogy barátság tuti fix,hogy nem létezik mert titokban az egyik fél MINDIG többet érez mint barátság.

2020. jan. 9. 21:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

“De olyan,hogy barátság tuti fix,hogy nem létezik mert titokban az egyik fél MINDIG többet érez mint barátság.”

Tán ismered az összes olyan barátságot, ami férfi és nő között van? Az én barátságaimat és azok körülményeit is ismered?Mert ha igen, akkor elhiszem, hogy “MINDIG”, de ha nem, amire azért nagyobb esély van, akkor ez maximum a saját véleményed és tapasztalatod, amiket nem lehet tényként kezelni.

2020. jan. 9. 22:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, te pont az a srác vagy, aki belehabarodott egy csinos kis nőbe, akivel sok időt tölt együtt, mégsem lépnek szintet. Talán a csajnak fogalma sincs, mi játszódik le benned. Tudtára kéne adnod. Jobb, mint agyalni hülyeségeken...
2020. jan. 9. 22:15
 17/20 A kérdező kommentje:

Jut eszembe..egy kérdés!

Valaki szexelt már úgy,hogy a másik illetőt csak egy szimpatikus barátként tekintett? Milyen érzés volt?

2020. jan. 9. 23:13
 18/20 LazyJones ***** válasza:
100%
Én igen, és nem tudom, milyen választ vársz rá. Szex volt, ami jó, szerelem nélkül, ami nem az igazi, de azért mégis csak szex. Amúgy az illetővel azóta is barátok vagyunk, és nem akartunk összejönni.
2020. jan. 9. 23:23
 19/20 A kérdező kommentje:
Na de ezt mondom.. mégis létezhet olyan,hogy közös bele egyezéssel szex! Az előttem szólok meg többnyire azt írtál,hogy a barét az csak barát és semmi több stb. De ez viszont nem feltétlenül igaz.. létezik olyan kategória is,hogy barátság extrákkal.(kémia nélkül)
2020. jan. 9. 23:27
 20/20 LazyJones ***** válasza:
100%
Létezik barátság extrákkal is, és extrák nélkül is. Ez szerintem alkat kérdése, nekem ment mindkettő, másnak nem megy egyik sem.
2020. jan. 10. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!