Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Élnél ezzel a "lehetőséggel"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élnél ezzel a "lehetőséggel"?

Figyelt kérdés

15 évvel ezelőtt megismertem egy srácot,aki abban az időben kapcsolatot szeretett volna tőlem,de mivel én nagyon fiatal voltam és "félénk",konkrétan azt se tudtam,hogy "mi fán terem" megegyeztünk,hogy barátok leszünk. De...közben felnőttünk,külön-külön családot alapítottunk,de a barátság megmaradt. Viszont az én kapcsolatom nem működött,ahogyan az övé sem. Nekem is és neki is van egy gyereke. Fél évvel ezelőtt elkezdtünk egyre többet írni a másiknak,majd telefonálni napi többször és találkozni is heti 2x.

Ő konkrétan szerelmet vallott és szeretné ha megpróbálnánk együtt. Én is érzek iránta valamit,mert nagyon sokat találkozunk és beszélünk,hogy mi lenne jobb kinek,de szerelmes még nem vagyok.

Külsőleg nem az esetem,de ami a belsőt illeti,pont ez az ami kellene. Hatalmas szíve van,tele szeretettel. Kedves,figyelmes. Egyszerűen belsőleg tökéletes.

Ti összejönnétek vele,ha külsőleg nem annyira vonz,ha az én helyemben lennétek?

2020. jún. 3. 18:42
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Ha jól érzed vele magadat, akkor találkozzatok, aztán alakul. Ne bonyolítsd túl és legyél őszinte. Jó eséllyel rá fogsz szerintem szokni... :)
2020. jún. 3. 18:45
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! :)

Azt elfelejtettem leírni,hogy ő az egyetlen ember,aki tényleg mindent tud rólam. És nem ítél el,hanem komolyan támogat és olyannak fogad el,amilyen valójában vagyok.

2020. jún. 3. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Simán, az, hogy nem az ideálod, attól még lehet, hogy szexuálisan is összeilletek. Mindenképpen megéri megpróbálni.
2020. jún. 3. 18:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt mérlegeld, hogy ami most NEM VONZÓ benne számodra, azt a tulajdonságát el tudnád-e viselni egy életen át. Olyat úgysem találsz, aki hibamentes, mert akkor elvakít a szerelem. Tehát ezt a "hibáját" tedd mérlegre. Esetleg beszéljétek meg, hogy most még nem, de később összecsiszolódhattok. Viszont csodálom, hogy ilyen rég ismeritek egymást és még mindig határozatlan vagy.
2020. jún. 3. 20:04
 5/10 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
39%
Ha nem vagy belé szerelmes, minek erőltetni? Külsőleg sem az eseted és az nagyon hamar kibukik később. Nagyjából veszett fejsze nyele az egész.
2020. jún. 3. 20:06
 6/10 anonim ***** válasza:
33%

Most nagyon bejön, mert épp nincs más.

Aztán majd jön egy külsőre ütős pali, akiből szerető lesz.

Teljesen tipikus.

2020. jún. 3. 20:20
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
Azért a belső fontosabb szerintem... Nem a ha belsore pont az amire szükséged van, akkor beszelgessetek meg, találkoztatok, és meglatod hogy alakul e a szerelem vagy sem... Egy próbát meger
2020. jún. 3. 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

-.-"

Nem érdemled meg.

2020. jún. 3. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:
"komolyan támogat" Ez mit is jelent konkrétan?
2020. jún. 3. 21:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem. Egy rossz kapcsolatban vagy, ő figyel rád, foglalkozik veled, persze, hogy kedveled. Viszont szerelmes nem vagy és amikor nála is alább hagyna a láng és a hétköznapokban nem lenne már olyan, mint most, na akkor jönnének a gondok.
2020. jún. 4. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!