Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élnél ezzel a "lehetőséggel"?
15 évvel ezelőtt megismertem egy srácot,aki abban az időben kapcsolatot szeretett volna tőlem,de mivel én nagyon fiatal voltam és "félénk",konkrétan azt se tudtam,hogy "mi fán terem" megegyeztünk,hogy barátok leszünk. De...közben felnőttünk,külön-külön családot alapítottunk,de a barátság megmaradt. Viszont az én kapcsolatom nem működött,ahogyan az övé sem. Nekem is és neki is van egy gyereke. Fél évvel ezelőtt elkezdtünk egyre többet írni a másiknak,majd telefonálni napi többször és találkozni is heti 2x.
Ő konkrétan szerelmet vallott és szeretné ha megpróbálnánk együtt. Én is érzek iránta valamit,mert nagyon sokat találkozunk és beszélünk,hogy mi lenne jobb kinek,de szerelmes még nem vagyok.
Külsőleg nem az esetem,de ami a belsőt illeti,pont ez az ami kellene. Hatalmas szíve van,tele szeretettel. Kedves,figyelmes. Egyszerűen belsőleg tökéletes.
Ti összejönnétek vele,ha külsőleg nem annyira vonz,ha az én helyemben lennétek?
Köszönöm a válaszod! :)
Azt elfelejtettem leírni,hogy ő az egyetlen ember,aki tényleg mindent tud rólam. És nem ítél el,hanem komolyan támogat és olyannak fogad el,amilyen valójában vagyok.
Most nagyon bejön, mert épp nincs más.
Aztán majd jön egy külsőre ütős pali, akiből szerető lesz.
Teljesen tipikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!