Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyetlen lehetőséged lenne, élnél vele? Mit tennél a helyemben?
Apám húsz éve csalja anyukámat egy nővel.Mint utólag kiderült,anya néhányszor megtudta.Talán miattam és tesóm miatt,meg az idős nagyszülők miatt akiket ápolt,nem lépett,csak megkérte apámat,hagyja már abban...Most újra fény derült rá,és mostmár én is tudom. Úgy érzem anyának új életet kell kezdenie. Ő már belefáradt mindenbe,nem fogja tudni meglépni amit kell,ő is beteg. Az egyetlen kiút ebből a szarból az az,hogy választás elé állítom:apám megy,vagy én költözök. Napok óta tart ez a cirkusz,apám most persze "jófej",kuncsorogna vissza,és undorodom tőle mert úgy látom kezdd biztos lenni a dolgában.
Te mit tennél?Ha elhajtom apámat,meg fogja viselni anyut,de úgy érzem vállalnom kell ezt,egy új életet reményében,amit ezáltal én szerzek anyunak...
köszönöm...
Mért is kéne beleszólnod??
Apád tart egy szeretőt a beteg Anyád mellett,és kitart mellette,ellát titeket.nem akarja elhagyni,mert valószínűleg szereti,de az ágyban kevés.Szerinted erről csak Apád tehet??
Ezzel nem segitenél anyádnak, hanem csak még nehezebb helyzetbe hoznád.
Ha régebb óta tud a dolgoról, akkor nem valószinü, hogy emiatt elválna apádtól.
Anyádnak AKKOR kellene új életet kezdenie, ha Ö akarná, TE ne akarj helyette gondolkodni. Elvégre ez az Ö életet, az Ö párkapcsolata, NEKED semmi beleszólásod.
Ha anyádat választás elé állítod, akkor adott esetben szedheted a sátorfádat, ha apádat választja, amire igen nagy esély van. ERRE gondoltál egyáltalán, Van hová menned?
TE semmiképpen nem tudsz ANYÁDNAK új életet szerezni, ezt legfeljebb ö tudná megtenni, ha akarná.
ÉN mindenképpen kimaradnék ebböl, ha nem tetszik apám viselkedése, akkor ÉN nem beszélnék vele, de ANYÁMAT nem akarnám semmire kényszeriteni.
Szóval inkább maradj nyugton, mielött nagyon megütdö a bokádat.
1. Nem ő tart el minket,sokszor munkája sincs
2. Itthon kiskirálykodik,mindenben az van amit és ahogyan ő akarja
"drágám" "kislányom" stb. GRATULÁLOK ANNAK,AKI EGY LELKI VÁLSÁGBAN LÉVŐ EMBERREL CSAK ILYEN HANGNEMBEN TUD BESZÉLNI...NYILVÁN NEM IS TUDSZ MINDENT,EZ NEM A TE HIBÁD,DE AZÉRT UGYANMÁR...UGYANMÁR...SZÉGYELD EL MAGAD EMBER...
ENNYI VOLT A REAGÁLÁSOM ERRE,SEMMI TÖBB EZENTÚL
Szerintem igen is joga van beleszólni..Elvégre a szüleiről van szó,nem távolabbi rokonról,velük él együtt..
Anyuddal mi a baj?Nem tudni mi van a háttérben..
Te nem tudsz csak úgy új életet "szerezni" senkinek, még annak sem, akit a legjobban szeretsz a világon. Mindenki önálló egyéniség, joga van dönteni, vagy nem dönteni az életéről. Édesanyád felnőtt ember, meghallgathatja a tanácsaidat, ha akarja és úgy dönt, ahogy akar.
Ha nem fogja fel, hogy neki így nem jó, akkor még nincs azon a szinten, hogy ezt eldöntse, tehát hagyni kell. Egy kissé erőszakos vagy, még ha jó cselekedettel is próbálod álcázni. Éld a saját életed !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!